Rower Szosowy Merida Scultura
Napisano 29 październik 2020 - 00:21
Używana Merida z aluminową ramą na Tiagrze i budżetowych kołach za 3800 zł to żadna okazja. Oto przykład:
https://www.olx.pl/o...67-IDGPxrT.html
Bianchi Oltre XR3 Disc
Accent Freak
Bulls Copperhead 3
Napisano 29 październik 2020 - 07:30
A gdzie sprzedający napisał że to okazja?
Może sprzedający nie ma ciśnienia żeby ten rower sprzedać?
Może napatoczy się klient, który się nie zna, ma blisko, spodoba mu się, utagruje ze stówkę i kupi ![]()
Po co komentować cenę, za drogo to szukam innego ogłoszenia.
Rzeczywistość sprowadzi sprzedającego na ziemię ![]()
Napisano 29 październik 2020 - 08:14
ok, i co w związku z tym? mam skasować link czy co? mogę wystawić taki rower nawet z ceną 10000 zł przecież, jeśli nikt nie będzie zainteresowany to nikt się nie odezwie i po temacie
Używana Merida z aluminową ramą na Tiagrze i budżetowych kołach za 3800 zł to żadna okazja. Oto przykład:
Napisano 29 październik 2020 - 08:18
A gdzie sprzedający napisał że to okazja? - OTÓŻ TO
Może sprzedający nie ma ciśnienia żeby ten rower sprzedać? - DOKŁADNIE TAK
Może napatoczy się klient, który się nie zna, ma blisko, spodoba mu się, utagruje ze stówkę i kupi
- MOŻE ![]()
Po co komentować cenę, za drogo to szukam innego ogłoszenia. - PEWNIE PO TO ŻEBY POKAZAĆ ŻE SIĘ JEST SIĘ SUPER "PRO"
Rzeczywistość sprowadzi sprzedającego na ziemię
- RZECZYWISTOŚĆ W MIARĘ ZNAM ![]()
A gdzie sprzedający napisał że to okazja?
Może sprzedający nie ma ciśnienia żeby ten rower sprzedać?
Może napatoczy się klient, który się nie zna, ma blisko, spodoba mu się, utagruje ze stówkę i kupi
Po co komentować cenę, za drogo to szukam innego ogłoszenia.
Rzeczywistość sprowadzi sprzedającego na ziemię
Napisano 29 październik 2020 - 10:07
ok, i co w związku z tym? mam skasować link czy co? mogę wystawić taki rower nawet z ceną 10000 zł przecież, jeśli nikt nie będzie zainteresowany to nikt się nie odezwie i po temacie
To po co w ogóle takie rzeczy wstawiasz? To Twoje ogłoszenie? Jeśli tak to do tego jest osobny wątek, tutaj ludzie pytają zazwyczaj o rady dotyczące zakupu.
Bianchi Oltre XR3 Disc
Accent Freak
Bulls Copperhead 3
Napisano 29 październik 2020 - 10:33
Wstawiam bo tak chcę, tak to moje ogłoszenie.
Wydaje mi się że czytam ze zrozumieniem i umieściłem link do ogłoszenia w miejscu odpowiednim tj. "Sprzedam - linki do allegro, olx, itp." - jeśli się mylę to mnie poprawcie.
Nie rozumiem w ogóle tego zarzutu i całej tej dyskusji. Nie interesuje mnie też Twoja opinia co do zasadności ceny, ogłoszenia, przedmiotu, miejsca, nie pytałem o nią.
To po co w ogóle takie rzeczy wstawiasz? To Twoje ogłoszenie? Jeśli tak to do tego jest osobny wątek, tutaj ludzie pytają zazwyczaj o rady dotyczące zakupu.