Opaski na rękę z FORUM...
Started By
xubix
, 21 lut 2011 17:49
339 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 03 marzec 2011 - 11:49
jest firm sporo to fakt.. myślisz ,że nie pisałem do innych ?
jedni nie rozmawiają z klientami indywidualnymi [tylko firmy] a drudzy robią projekty od opasek 500 czy 1000 wzwyż.. :roll: a po drugie mamy już zebrane pieniądze..
to jest jedyna firma ,która podjęła się wyrobienia tak małej ilości.. przy takiej różnorodności [każda ma być przecież inna]
ps. nie będzie białego napisu tylko wytłoczony w niebieskiej opasce napis jak livestrong...
ps2. możecie mnie zabić ,ale napisałem żeby robili jasnoNIEBIESKIE ,nie ma co tego przeciągać i wybrzydzać bo nigdy do niczego nie dojdziemy, a i ta będzie równie ładna ;-)
jedni nie rozmawiają z klientami indywidualnymi [tylko firmy] a drudzy robią projekty od opasek 500 czy 1000 wzwyż.. :roll: a po drugie mamy już zebrane pieniądze..
to jest jedyna firma ,która podjęła się wyrobienia tak małej ilości.. przy takiej różnorodności [każda ma być przecież inna]
ps. nie będzie białego napisu tylko wytłoczony w niebieskiej opasce napis jak livestrong...
ps2. możecie mnie zabić ,ale napisałem żeby robili jasnoNIEBIESKIE ,nie ma co tego przeciągać i wybrzydzać bo nigdy do niczego nie dojdziemy, a i ta będzie równie ładna ;-)
Napisano 04 marzec 2011 - 11:44
Ale się ruszyło z tymi opaskami ;-) Pani obiecała załatwić jeszcze jak najszybciej kolor niebieski. Może się jej uda. Jak nie to będzie jasnoniebieski.
Mam już fakturę za same opaski:
.
Później dam jeszcze z poczty za wysyłki do każdego z osobna ;-)
ps. wysyłka do mnie będzie najprawdopodobniej we wtorek/środę.. ;-)
Mam już fakturę za same opaski:
.
Później dam jeszcze z poczty za wysyłki do każdego z osobna ;-)
ps. wysyłka do mnie będzie najprawdopodobniej we wtorek/środę.. ;-)