Skocz do zawartości

Zdjęcie

Góra Kalwaria,Konstancina,Piaseczno,Grójec

168 odpowiedzi w tym temacie

#161 qqx

qqx
  • Użytkownik
  • 850 postów
  • SkądPiaseczno/Sochaczew

Napisano 06 kwiecień 2013 - 21:43

Witam, jutro startuje z Piaseczna o 9(Decatlon), trasa 100km jak ktoś chętny to zapraszam.

#162 Piotrek_Piaseczno

Piotrek_Piaseczno
  • Użytkownik
  • 4 postów
  • SkądPiaseczno

Napisano 08 kwiecień 2013 - 17:58

Witam Panów,

jestem nowy, ale chętnie przyłącze się pod trasy w okolicach Piaseczna. Jeśli tempo jazdy nie wykracza poza możliwości roweru MTB to piszę się na to ;-)

#163 Gosc_danger_*

Gosc_danger_*
  • Gość

Napisano 14 kwiecień 2013 - 17:08

Witam,
Fakt jeżdże na 2danger squadra race. Wczoraj z Piaseczno do Gassy przez Konstancin (Chyliczkowską) a dziś Piskórka-Zalesie. Pewnie mogliśmy się spotkać. Jakby coś to daj znać na forum - jakoś się zjedziemy;-)

Witam, Panowie chętnie przyłączę się do kogoś w okolicach Piaseczna/Konstancina. Znudziło mi się już jeżdżenie w pojedynkę. Danger zdaje się, że my się już kiedyś spotkaliśmy w Chylicach. Z tego co pamiętam jeździsz na 2danger sqadra race.

#164 Jathek

Jathek
  • Użytkownik
  • 23 postów
  • SkądPiaseczno/Warszawa

Napisano 16 kwiecień 2013 - 15:16

ooo a juz myslalem ze ten temat umarl ;)

Ja tez bym sie przylaczyl na jakis wspolny wypad ;)

#165 Grzesiekkry

Grzesiekkry
  • Użytkownik
  • 200 postów
  • SkądSułkowice/Chynów

Napisano 01 listopad 2015 - 19:13

Latam w pętli Chynów-Warka-Białobrzegi-Grójec, czasami podciągnę pod Ryczywół,Głowaczów. Widzę sporo kolarzy, nawet ostatnio wspominałem sześcioosobową grupę która mnie zjadła pod Warką :) Ludziska odezwijcie się !! Pliiiiisss !!!!

W weekend bardzo chętnie z kimś bym poleciał, mogę podjechać pod Grójec, G. Kalwarię, jak trzeba to nawet pod Piaseczno. Na 100, ew. max. 150 km mogę sie umówić, jak będę za cienki to zostawicie w cholerę :)   Cały czas jak ten samotny wilk karwa kafka :(

#166 blazej

blazej
  • Użytkownik
  • 291 postów

Napisano 02 listopad 2015 - 14:44

Odpal Strave i napisz bezpośrednio do tych co lecą po twojej trasie

#167 Patryk_A

Patryk_A
  • Użytkownik
  • 1 postów
  • SkądChynów

Napisano 13 marzec 2016 - 16:07

Witam,

Jestem nowy ale bardzo chętnie dołączę do wspólnych wypadów (Piaseczno, Grójec, Góra Kalwaria itp). Jestem z okolic Chynowa. Mam nadzieje, że dam radę i odstawać nie będę :).

#168 mess

mess

tłuścioszek

• Użytkownik
  • 2692 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 13 marzec 2016 - 16:36

poszukaj ustawki rowerowe praga poludnie/wawer na FB

#169 parmenides

parmenides
  • Użytkownik
  • 630 postów
  • SkądZgorzała

Napisano 13 marzec 2016 - 19:49

Jutro rano jadę z okolic Mysiadła. Jeśli możesz jechać to daj znaka na PW. Pozdr

Dodaj odpowiedź