Czy ktoś z was ma jakieś doświadczenia z planami generowanymi automatycznie przez Garmina? Są jakieś sensowne czy też takie na poziomie tych ze Zwifta?
Plany Treningowe Garmina
Napisano 18 grudzień 2020 - 21:51
cześć, cześć
Dla mnie te plany treningowe są świetnie, i są jedyną alternatywą dla jeżdżenia bez planu, bądź zatrudnienia trenera. Uczciwie dodam, że mam niewielkie doświadczenie w kolarskich treningach (2 sezon kolarstwa szosowego).
Przerobiłem cały trening "jazda górska" rozłożony na 12 tygodni i 4 jazdy tygodniowo, teraz jadę "100 km" zaplanowane również na 12 tygodni i 4 jazdy tygodniowo. Mi się podobają te treningi, czuję postęp w swoim jeżdżeniu, i mam też poczucie że wszystko jest poukładane i nie działam przypadkowo.
ze swojej strony polecam, nie mam porównania do zwifta, bo korzystam z prostego trenażera z deca uciekając od elektroniki podczas domowych jazd, w durne seriale albo kojącą lub motywującą muzykę ![]()
Czy ktoś z was ma jakieś doświadczenia z planami generowanymi automatycznie przez Garmina? Są jakieś sensowne czy też takie na poziomie tych ze Zwifta?
Napisano 18 grudzień 2020 - 22:10
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Napisano 18 grudzień 2020 - 22:21