Jakie stosujecie owijki ?
Started By
Gosc_Stas_*
, 05 Jan 2007 23:56
1070 replies to this topic
#266 Gosc_wolk13_*
Posted 25 January 2011 - 14:11
Ja swego czasu bo jakieś 2 lata temu używałem owijki firmy GIST carbon biała i powiem że trwała była niesamowicie i do tego dobrze się ją czyściło i po takim zabiegu wyglądała jak nowa. Po całym sezonie praktycznie cały czas była biała bez grama szarości. Obecnie jej szukałem na Allegro ale już jej dawno nie widziałem a szkoda bo naprawdę tania dobra owijka była.
Posted 25 January 2011 - 15:25
Miałem już trochę dość fizik. Nie zrozumcie mnie źle, były bardzo przyzwoite, szczególnie Dual Bar Gel. Do nowego rowerku zapodałem Pro Adhesive with Gel. Jest mięsista, ale bez przesady jak ta podwójna fizik'a. Nie wiem jak z utrzymaniem czystości, bo kolor czarny - carbon look - nie jest śliska pod mokrą ręką jak microtex i niezbyt szorstka jak korkowa Deda. Dla mnie prawie idealna i w dobrej cenie - 39 zł.
Posted 01 February 2011 - 09:44
Xubix wywołałeś mnie do tablicy
Poniżej masz linka do tej owijki:
http://www.centrumro...na/Produkt.aspx
pzdr
Poniżej masz linka do tej owijki:
http://www.centrumro...na/Produkt.aspx
pzdr
Żeby wygrać trzeba wystartować...
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Posted 01 February 2011 - 09:55
travisb, czytałem.. ale nie wchodziłem.. a to widzę coś i mnie sie tyczyło - zasugerowałem się tym ,że kolega wyżej szuka biało-czerwonej..
wstyd mi.. dzisiaj za krę będę pokutować na trenażerze :->
Virenque, dzięki - owijka już kupiona :mrgreen: noo nie wiem czemu dopiero dzisiaj zwróciłem na nią uwagę.. się zakochałem
wstyd mi.. dzisiaj za krę będę pokutować na trenażerze :->
Virenque, dzięki - owijka już kupiona :mrgreen: noo nie wiem czemu dopiero dzisiaj zwróciłem na nią uwagę.. się zakochałem
Posted 12 February 2011 - 16:23
Posted 13 February 2011 - 14:15
thorian, właśnie NIE mają - chwilowo brak w magazynie - wszystkie mają, a tej nie.
Posted 13 February 2011 - 14:17