Jakie stosujecie owijki ?
Started By
Gosc_Stas_*
, 05 sty 2007 23:56
1070 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 11 luty 2012 - 23:13
Nie mogłem próbować starą,bo ta Merida jest jeszcze na rowerze który bede sprzedawał
Pod tą taśmą fizika jest kilka warstw zwykłej izolacji, chodziło mi tylko żeby przykryć ją "firmową" Fizik. Właśnie skończyłem owijać po raz drugi, wyszło zajebiście, wszystko jak chciałem
Pod tą taśmą fizika jest kilka warstw zwykłej izolacji, chodziło mi tylko żeby przykryć ją "firmową" Fizik. Właśnie skończyłem owijać po raz drugi, wyszło zajebiście, wszystko jak chciałem
#343 Gosc_Dominik_*
Napisano 18 luty 2012 - 21:09
Odkopię trochę temat:
Próbował ktoś może prać w pralce owijkę Bike Ribbon Eleganza? Mam białą a właściwie to szaro-siwą i chciałbym ją odświeżyć, mycie na kierownicy jest mozolne i daje marny efekt.
Chyba, że macie też jakiś dobry pomysł czym myć owijkę, teraz myję takim zmywakiem do naczyń z płynem do mycia tychże i wolno to idzie.
Próbował ktoś może prać w pralce owijkę Bike Ribbon Eleganza? Mam białą a właściwie to szaro-siwą i chciałbym ją odświeżyć, mycie na kierownicy jest mozolne i daje marny efekt.
Chyba, że macie też jakiś dobry pomysł czym myć owijkę, teraz myję takim zmywakiem do naczyń z płynem do mycia tychże i wolno to idzie.
Napisano 20 luty 2012 - 15:35
Ja polecam myjkę ciśnieniową. W samoobsługowych myjniach samochodowych można przejechać kierownicę samą wodą z dużej odległości i wszystko złazi w kilka sekund. Tylko trzeba uważać, żeby nie zbliżać za bardzo myjki bo ciśnienie może pociąć owijkę na kawałki.
#351 Gosc_intel action_*
Napisano 17 marzec 2012 - 15:13
Witam zakupiłem dziś owijkę PRO handlebar tape i tak po jednej stronie owijki są dziurki tak na szerokości 2cm są one wgłębione ale nie ma otworów na wylot i mam pytanko te wgłębione dziurki ma być widać czy ma być tylko ta równa strona ?
Napisano 17 marzec 2012 - 15:54
Napisano 05 kwiecień 2012 - 12:27
Ten rower.
I teraz co proponujecie...trochę za czarno wygląda "kokpit".
W grę wchodzi tylko !!! Fizik Microtex.
Opcja nr 1 biała z logo
Opcja nr 2 czerwona
Opcja nr 3 dual
Opcja nr 1 biała z logo
Opcja nr 2 czerwona
Opcja nr 3 dual
Napisano 05 kwiecień 2012 - 12:53
Ten rower.
Opcja nr 1 biała z logo
Opcja nr 2 czerwona
Opcja nr 3 dual