Wspólne Zamówienie 2022 / Verge
Napisano 20 luty 2022 - 12:25
Właśnie spakowałem Wasze zamówienia.
Teraz bardzo proszę osoby, które nie dały mi znać o preferowanym sposobie wysyłki, aby wysłały mi wiadomość prywatną, ze wskazaniem danych wysyłkowych.
PACZKOMAT: NR PACZKOMATU, MAIL, NR TELEFONU
KURIER: ADRES, NR TELEFONU
Napisano 23 luty 2022 - 13:55
jeszcze raz wielkie dzięki
pozdrawiam
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Napisano 23 luty 2022 - 14:35
Nie ma sprawy!
Co do prześwitywania koszulki - wiele zależy od tego jak jest napięta. Ona jest mocno aero, więc z założenia ma mocno opinać. Natomiast z doświadczenia - to prześwitywanie jest mniej lub bardziej wyraźne w zależności od światła. Mi też się wydaje, że moja prześwituje, ale na fotkach z wyścigów nie rzuca się to w oczy. .
- Kolunio lubi to
Napisano 24 luty 2022 - 08:33
Też mam nogę 87,5 i Lki leżą na mnie najlepiej - w pozycji na rowerze układają się do idealnej długości. Ja mam bardzo szczupłe i długie nogi.
W zeszłym roku pokusiłem się na Mki, które fajnie leżą na stojąco, lepiej opinają, ale po 3 minutach kręcenia mam końcówkę nogawki w połowie uda.
Przesyłka dotarła, dzięki za zorganizowanie zamówienia.
Tak na przyszłość, gdyby ktoś zastanawiał się na rozmiarem: spodenki Verge XL są długie, przy nodze 85cm są na styk.
Wysłane z mojego SM-G390F przy użyciu Tapatalka
Sprawdź proszę na rowerze. Usiądź na trenażer i zakręć minutę lub dwie - wtedy zobaczysz jak rzeczywiście układają się nogawki w pozycji, do której spodeń jest stworzony. Nogawka pójdzie do góry uda o jakieś 3 cm.