Skocz do zawartości

Zdjęcie

Naprawa Kół - Jaki Koszt?

3 odpowiedzi w tym temacie

#1 piotrekla

piotrekla
  • Użytkownik
  • 69 postów

Napisano 06 kwiecień 2022 - 16:20

Czesc,

Koła to vision trimax 45 o obreczy karbonowej z aluminiową powierzchnią do hamulcy szczekowych ( model z przed chyba ~2 lat mniej wiecej ) napisalem do jednego z większych serwisów w swojej okolicy i narazie na oko wycenili mi naprawe 300pln. 

To co do zrobienia to przednim kole wyskoczyła szprycha wiec byłaby do wymiany + wycentrowanie koła, a w tylnym chciałbym zlecić serwis łożysk i wycentrowanie koła. Czy ktoś może potwierdzić że cena za taką robote jest odpowiednia? (chodzi o Warszawę i okolice)  

Eewntualnie czy znacie jakies dobre warsztaty, które by mi to porządnie ograneły do których mogę sie odezwac w okolicach Warszawy/ w Warszawie ?

#2 zbrozin

zbrozin
  • Użytkownik
  • 111 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 06 kwiecień 2022 - 19:09

Proponuję zapytaj tutaj o cenę: https://serwisbajka.pl/

#3 SPIKE

SPIKE

Spike

• Użytkownik
  • 4694 postów
  • SkądKraków

Napisano 06 kwiecień 2022 - 23:14

Troche duuuuzao, ale jakbyś miał zapasową szpryche do przodu  i modele łozysk do tyłu jakie są to znałbym cene, ale uważam że nawet jak łozyska będą po 20 zł to cena jest sporo wygórowana, no bo tak i walą cene z pały.

Zawsze możesz wysłać je do mojej firmy, zadzwonic.

Koła przyjmuje cały czas do roboty.

Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów  www.velotech.pl   

Serwis rowerowy - Kraków  tel: 666-316-604[email protected]

Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!!  w godz. - 12.oo - 19.oo

#4 mataman

mataman
  • Użytkownik
  • 396 postów

Napisano 07 kwiecień 2022 - 04:59

Proponuję zapytaj tutaj o cenę: https://serwisbajka.pl/

Powiem tak. Miałem ten nie fart, że Uszkodziłem obręcz i skuszony poleceniami zleciłem zmianę tej obręczy właśnie w tym serwisie.

Serwis to mocno powiedziane bo człowieka na oczy nie widziałem (żona odbierała i oddawała mi koło), działo się to pod blokiem.

Skutkiem tego serwisu było scentrowanie się koła po miesiącu gdzie drugie oryginalnie złożone przez fitwheels śmiga bez problemu do dziś.

Tyle co mogę powiedzieć nt serwisbajka to nie polecić szczerze tego serwisanta

Dodaj odpowiedź