Ktoś z Was miał okazję odwiedzić Malagę? Chcemy się wybrać w lutym/marcu. Najsensowniej cenowo wypadają loty i apartamenty. Z tego co sprawdziłem w Googlach, też jest gdzie pojeździć.
Jakieś za/przeciw?
Napisano 28 listopad 2022 - 23:40
Też szukam jakiegoś kierunku w podobnym terminie, i nawet ktoś na YT wspominał coś o Maladze, już nie pamiętam który, ale rzuciłem okiem na mapę.. i tam średnio jest po czym jeździć :/ może nie zrobiłem dobrego rozeznania, ale tam jest dróg na 3-4 trasy i tyle.
Sporo bym dał, żeby na Majorce było wtedy cieplej i nie lało tyle, to jest idealna wyspa na mocne rozpoczęcie sezonu. Infrastruktura perfekt, trasy znakomite, masa kolaży, widoki świetne, zapach powietrza cudowny, teren urozmaicony - chcesz płasko masz płasko, chcesz pagórki masz pagórki, chcesz góry masz góry.
Napisano 29 listopad 2022 - 06:37
Napisano 29 listopad 2022 - 07:42
Napisano 29 listopad 2022 - 13:06
Napisano 30 listopad 2022 - 18:07
Sporo bym dał, żeby na Majorce było wtedy cieplej i nie lało tyle, to jest idealna wyspa na mocne rozpoczęcie sezonu. [...] masa kolaży, [...]
Ale Bzyk to chyba chciał pojeździć na rowerze a nie obcować ze sztuką....
Napisano 30 listopad 2022 - 22:16
Zamiast Granady proponuję okolice Motril, potrafi być 10 stopni różnicy i słońce zamiast deszczu. A podjazdy i tak będziesz miał kapitalne, z poziomu morza na 1200m.
https://connect.garm...vity/3442384025
Zerknij na temperaturę z tracka po obu stronach masywu
Orientujesz się, czy jest tam jakaś wypożyczalnia rowerów? Google tak średnio znajduje bezpośrednio w Mortil. Póki co wahamy się, czy brać swoje, czy wypożyczyć na miejscu.
Napisano 01 grudzień 2022 - 00:58
Ze swoimi spore ryzyko i sporo pitolenia - pakowanie, nadawanie, rozpakowanie, pakowanie, nadawanie, rozpakowanie. I stres czy kable całe, czy rama nie pękła itp.Orientujesz się, czy jest tam jakaś wypożyczalnia rowerów? Google tak średnio znajduje bezpośrednio w Mortil. Póki co wahamy się, czy brać swoje, czy wypożyczyć na miejscu.