Bartosz, konstruktywne uwagi zawsze w cenie - dzięki, zakupiłem już oprogramowanie do montażu i na pewno będzie lepiej. Z podkładem muzycznym jest problem dwojaki, youtube odziera z podkładu jak uzna że narusza prawo autorskie oraz nie każdemu podchodzi mocne granie. Ale pewnie coś się z tym da zrobić.
Bury widziałem Twój projekt i gra, ale stronkę będę udoskonalał sam i wiem co zrobić żeby wyglądało lepiej nie wiedząc do końca jeszcze jak, ponieważ jak na razie php to dla mnie tylko skrót. Elementy javy użyte na mojej stronie pochodzą z udostępnionych ogólnie skryptów w sieci, nie do końca też jeszcze łapię style kaskadowe.
Zwróćcie również uwagę na fakt, iż projekt jest mój, a nie skopiowany z innej strony zrobionej przez profesjonalistę.
Ponadto generalnie jestem zawodnikiem, który jest w stanie utrzymać nawet najszybsze tempo w mastersach w Polsce, zatem macie okazję zobaczyć przebieg ostrych wyścigów od środka.
Andrzej kręci trochę inaczej, wobec czego zobaczycie w jego filmach pasjonatów kolarstwa - bardzo mi się podoba jego otwarte podejście do wszystkich rowerzystów, a nie tylko ścigantów. Choć ścigantów też nagrywa
Panowie i Panie, prawda jest taka że w oku zainteresowania są zawodowcy ewentualnie elita i inni pro. A my chcemy kręcić materiał o nas - zobaczycie siebie, swoich znajomych i wielu fajnych ludzi w kraju, na których w ramach zwrócenia uwagi co najwyżej trąbią kierowcy.
Więc wybaczcie czasami niedoskonałą formę przekazu, a skupcie się na treści. Obiecuję że z czasem dopracuję również formę przekazu.
Trudno jest jednocześnie pracować, trenować na tyle aby nie dać się urwać (wtedy nie będzie materiału) oraz poświecić tyle czasu ile trzeba aby dopracować tę amatorską stronę do perfekcji.
A więc do zobaczenia na trasach - będę się Wam przyglądał!!!