Skocz do zawartości

Zdjęcie

[K] Mostek Syncros Rr2.0 Dl Ponizej 100

3 odpowiedzi w tym temacie

#1 BartBart

BartBart
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 30 marzec 2023 - 21:50

Czesc,

Jak w temacie. Kupie mostek Syncros RR2.0 o dl ponizej 100 (moze byc 90,80 albo 70).

Pozdr

#2 bury_mis

bury_mis
  • Użytkownik
  • 28 postów
  • SkądFinlandia

Napisano 31 marzec 2023 - 10:21

Może podpowiem. Miałem podobny problem z dostępnością modelu RR 1.5 - nigdzie nie było 90 mm. Napisałem do maila do Scott Polska i podano mi sklepy, które takie mostki zamówiły i w ten sposób udało mi się zamówić mostek z jednego krakowskiego sklepu, a na stronie internetowego go nie mieli wymienionego.

#3 BartBart

BartBart
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 31 marzec 2023 - 14:59

Może podpowiem. Miałem podobny problem z dostępnością modelu RR 1.5 - nigdzie nie było 90 mm. Napisałem do maila do Scott Polska i podano mi sklepy, które takie mostki zamówiły i w ten sposób udało mi się zamówić mostek z jednego krakowskiego sklepu, a na stronie internetowego go nie mieli wymienionego.

Czesc,

Zrobilem podobnie, z tym ze napisalem do wszystkich oficjalnych dealerow ze strony scotta w PL. Nikt nie ma, a na zamowienie beda, ale może w okolicach wakacji dopiero. 

Ale dzieki za zainteresowanie tematem.

Pozdr

#4 MaciekTu

MaciekTu
  • Użytkownik
  • 431 postów
  • Skądwwwa

Napisano 09 sierpień 2023 - 12:55

też szukam RR 2.5 ( bodaj )  na rure sterową 1.5 cala  i wpuszczane w zaślepke pod mostek i dalej główke ramy kable , 

ale może być i zwykły mostek tylko na sterówke 1.5cala  - za cholere nie ma czegoś takiego w sklepach 

potrzebuje 90mm ewentualnie 80mm - udało Ci sie może coś takiego znaleźć ?

ewentualnie słyszał ktoś gdzie dostać albo jak efirmy robią mostki pod sterówke 1.5 cala ? 

zajebiście że scott sobie wypuscił takie modele ale mostków ani u nich ani na rynku dostać nie ma szans :/ 

Pozdrawiam 

Dodaj odpowiedź