Czesc,
Jak w temacie. Kupie mostek Syncros RR2.0 o dl ponizej 100 (moze byc 90,80 albo 70).
Pozdr
Napisano 31 marzec 2023 - 10:21
Może podpowiem. Miałem podobny problem z dostępnością modelu RR 1.5 - nigdzie nie było 90 mm. Napisałem do maila do Scott Polska i podano mi sklepy, które takie mostki zamówiły i w ten sposób udało mi się zamówić mostek z jednego krakowskiego sklepu, a na stronie internetowego go nie mieli wymienionego.
Napisano 31 marzec 2023 - 14:59
Może podpowiem. Miałem podobny problem z dostępnością modelu RR 1.5 - nigdzie nie było 90 mm. Napisałem do maila do Scott Polska i podano mi sklepy, które takie mostki zamówiły i w ten sposób udało mi się zamówić mostek z jednego krakowskiego sklepu, a na stronie internetowego go nie mieli wymienionego.
Czesc,
Zrobilem podobnie, z tym ze napisalem do wszystkich oficjalnych dealerow ze strony scotta w PL. Nikt nie ma, a na zamowienie beda, ale może w okolicach wakacji dopiero.
Ale dzieki za zainteresowanie tematem.
Pozdr
Napisano 09 sierpień 2023 - 12:55
też szukam RR 2.5 ( bodaj ) na rure sterową 1.5 cala i wpuszczane w zaślepke pod mostek i dalej główke ramy kable ,
ale może być i zwykły mostek tylko na sterówke 1.5cala - za cholere nie ma czegoś takiego w sklepach
potrzebuje 90mm ewentualnie 80mm - udało Ci sie może coś takiego znaleźć ?
ewentualnie słyszał ktoś gdzie dostać albo jak efirmy robią mostki pod sterówke 1.5 cala ?
zajebiście że scott sobie wypuscił takie modele ale mostków ani u nich ani na rynku dostać nie ma szans :/
Pozdrawiam