Skocz do zawartości

Zdjęcie

Kupię Używane Koła Szosowe

6 odpowiedzi w tym temacie

#1 zmora

zmora
  • Użytkownik
  • 13 postów
  • SkądPoznań

Napisano 19 sierpień 2023 - 11:28

Cześć,

jak w temacie - szukam treningowych kół szosowych - w miarę wytrzymałe, bo lekki nie jestem, pod dętkę i hamulce szczękowe. Nie mam wielkich wymagań, fajnie, gdyby to była jakaś uznana firma, ale całkowicie sprawne.

#2 marcin.

marcin.
  • Użytkownik
  • 326 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 19 sierpień 2023 - 14:35

Hej, mam nówki z gianta tcr, pod dętkę ale aktualnie nowe opony gianta na mleku założone są. Jakby co to priv.

#3 Karmazynowy jeleń

Karmazynowy jeleń
  • Użytkownik
  • 122 postów

Napisano 19 sierpień 2023 - 20:20

DT RR511 Prawie nowe, w końcówce zeszłego roku kupione (ważna gwarancja i paragon. Zaplatane w FITHWEELS). Dziury jeszcze nie zaliczyły. Wszystko zależy, ile chciałbyś zapłacić. Mogą być z oponami GP 5000 S-TR. Opony nowe, ale wyglądają słabo. Takie to opony są. Koła zamleczone, nic nie trzeba dotykać. Dętkę zawsze można założyć jak ktoś lubi. Wrzuć propozycję, będzie OK  możemy interes ubić.

#4 zmora

zmora
  • Użytkownik
  • 13 postów
  • SkądPoznań

Napisano 20 sierpień 2023 - 10:07

Dajcie propozycję ceny otwartym tekstem, może być na priv - szukam czegoś ekonomicznego, więc nie celuję w nówki, to jasne - cen nie znam, ale samo to, że pisze o używkach treningowych wskazuje chyba przedział;) pzdr

#5 Karmazynowy jeleń

Karmazynowy jeleń
  • Użytkownik
  • 122 postów

Napisano 20 sierpień 2023 - 11:47

Przepraszam kolego, ale ja dopiero wróciłem z urlopu i nie wiem w ręce włożyć. Nie będę Ci szukał ile co dziś kosztuje, jak Ci się chce, to popatrz, podziel nowe najtańsze przez dwa i zaproponuj coś. Ja Ci mogę zagwarantować, że towar pierwszo-klasowy. Mogę przez serwis je przepuścić jak chcesz coś sobie dodatkowo sprawdzić.

#6 Karmazynowy jeleń

Karmazynowy jeleń
  • Użytkownik
  • 122 postów

Napisano 20 sierpień 2023 - 11:55

Swoją drogą, to patrzę, że kolega z Poznania, a ja wracając znad morza wpadłem na obiad, ale rynek Wam tam zmasakrowali że hej. Wcześniej bym wiedział, to bym te koła wrzucił do samochodu.

#7 gres

gres
  • Użytkownik
  • 640 postów
  • Skądkraków

Napisano 30 sierpień 2023 - 23:28

Ja mogę za 100 sprzedać tylne koło michę na płaskich szprychach lub cxp21 na tiegrze .
Z KRK jestem

geolog - www.geologpoludnie.cba.pl

Dodaj odpowiedź