Komentarze do transakcji
Started By
Deadi
, 25 kwi 2011 21:59
575 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 25 kwiecień 2011 - 21:59
W tym temacie można zamieszczać komentarze oraz opinie o przeprowadzonych transakcjach z użytkowaniami Forum Szosowe. Czyli coś na wzór Allegro, aczkolwiek nie chodzi tu o punkty, a informację o danym "handlarzu".
Posty,które nie będą opinią zostaną natychmiastowo usunięte!!!
Ja na razie jedyny biznes przeprowadziłem z Xubixem i oczywiście jak wszyscy posiadacze opasek nie mam zastrzeżeń
++++++++++++
++++++++++++
1) XubiX
2) krzysztof1985
3) wicklowman
4) travisb
5) maciej1986
6) xsnailx
7) Virenque
8) ViVi
9) Spike
10) Valanthil
11) selfu
12) dawidziu
13) pawelm
14) neuropathic
15) mackie
16) rafbike
17)
18)
-----------------------------------
1) neuropathic
Posty,które nie będą opinią zostaną natychmiastowo usunięte!!!
Ja na razie jedyny biznes przeprowadziłem z Xubixem i oczywiście jak wszyscy posiadacze opasek nie mam zastrzeżeń
++++++++++++
++++++++++++
1) XubiX
2) krzysztof1985
3) wicklowman
4) travisb
5) maciej1986
6) xsnailx
7) Virenque
8) ViVi
9) Spike
10) Valanthil
11) selfu
12) dawidziu
13) pawelm
14) neuropathic
15) mackie
16) rafbike
17)
18)
1) neuropathic
Napisano 27 kwiecień 2011 - 18:56
No to i ja dodam coś od siebie. Wspólne zakupy z travisb, xsnailx, Virenque, Vivi, SPIKE - wszystko pełna profeska.
Jako kupujących polecam: Valanthil, krzysztof1985....
Jako kupujących polecam: Valanthil, krzysztof1985....
Napisano 30 kwiecień 2011 - 22:27
Zdecydowanie nie polecam tranzakcji z uzytkownikiem neuropathic . Jakieś 3 tyg temu zamówiłem od niego licznik sigmy. Najpierw chciał go wymienić ,ale ostatecznie zgodził się go sprzedać. Paczka powinna dojść w tym samym tygodniu co wysłałem pieniądze na jego konto. Miałem wysłać mu zdjęcie przekazu wpłaty ,a on nastepnego dnia miał wysłać mi licznik. Nie wysłał i niby czekał do końca tygodnia. Póżniej po dłuższym okresie i dopytywaniu się co z paczką napisał ,że pomylił adres i paczka wróciła do niego. Miał wysłać w tamten piątek z samego rana. Paczki nie mam do dziś. Sprawę skierowałem do admina na forum. Napisał tylko ,że paczka wysłana i nic więcej. Mi nie odpisuje na priva, maile ,gg. Co dziwne na forum się loguje co jakiś czas. Chciałem sprawę rozwiązać ugodowo ,ale w środę zgłaszam to na policję.
Tak więc przed ewentualnymi problemami ostrzegam wszystkich użytkowników.
Tak więc przed ewentualnymi problemami ostrzegam wszystkich użytkowników.
Napisano 02 maj 2011 - 22:30
neuropathic - Miałem podobną sytuacje co patryk i nie wiem czy moje opony nie pojechały właśnie do niego, oprócz tego jedna z opon nie wyglądała na deklarowany przebieg... tak wiec minus.
xGx zdecydowany plus za wiele tranzakacji
Mati213 też plus
Pozdrawiam
xMekpx
xGx zdecydowany plus za wiele tranzakacji
Mati213 też plus
Pozdrawiam
xMekpx