Tour of Turkey-Huzarski
Started By
mr40164
, 27 Apr 2011 14:21
12 replies to this topic
Posted 27 April 2011 - 16:12
Ej, malkontenci... Huzar oglądał się za siebie, ale po długim finiszu pod górę nie miał szans w walce z rozpędzonym i dynamicznym "nowym" Petą, który krył się do ostatniej chwili. Biorąc pod uwagę aktywność Huzara na tym etapie (to on przecież ciągnął peletonik goniąc ucieczkę), brak wsparcia drużyny (w odróżnieniu do Pety), uważam, że to naprawdę duży sukces. Drugie miejsce na etapie i zdobyty koszul lidera w wyścigu tej rangi - tylko się cieszyć! Takiego wydarzenia już dawno nie było w polskim kolarstwie szosowym.
Posted 27 April 2011 - 22:04
Pięknie...
Chyba jednak faktycznie znowu kolarstwo wraca do POLSKI ;-) I to z wielkim hukiem :-)
Przez lata przestoju coś się ruszyło.. Szkoda ,że nie udało mu się wygrać tego etapu.. Miałby powody do jeszcze większej radości i miałby co wpisać w CV kolarskie :->
Super !
Tylko mnie zastanawia - czemu o tym nie powiedzą w TV, w sporcie, faktach ?
Tylko mówią o tym jak to biedronki smudy nie mają z kim grać bo każdy wstydzi się z nami grać.. :-> A o niewątpliwym sukcesie ani mru mru..
Chyba jednak faktycznie znowu kolarstwo wraca do POLSKI ;-) I to z wielkim hukiem :-)
Przez lata przestoju coś się ruszyło.. Szkoda ,że nie udało mu się wygrać tego etapu.. Miałby powody do jeszcze większej radości i miałby co wpisać w CV kolarskie :->
Super !
Tylko mówią o tym jak to biedronki smudy nie mają z kim grać bo każdy wstydzi się z nami grać.. :-> A o niewątpliwym sukcesie ani mru mru..
#9 Gosc_smoła_*
Posted 28 April 2011 - 13:18
o 6:30 rano we wiadomościach na RMF mówili dzisiaj
zresztą oni tam często podają wyniki z kolarstwa - wcześniej mówili o Liege-Bast-Liege - dzisiaj o Husarskim... pewnie dlatego że to o taka dupna godzina XD