Jump to content

Photo

Pinezki Na Gassach

gassy

No replies to this topic

#1 tygrysek

tygrysek
  • Użytkownik
  • 23 posts

Posted Yesterday, 11:47

Pinezki na trasie przez Gassy do Góry Kalwarii są sypane od kilku lat, ale ostatnio raz że jest ich więcej i częściej, a dwa że bywają sypane również na odcinku przed Gassami patrząc od strony Warszawy. Wcześniej były sypane najczęściej w Dębówce lub Podłęczu, a jak tak daleko zazwyczaj z braku czasu nie dojeżdzam

Jakie macie w tym temacie taktykę? Ja nie bardzo znam inny kierunek gdzie w godzinę dałoby się na szosie wyjechać z Warszawy i pokręcić we względnym bezpieczeństwie od pędzących aut, na razie zaliczyłem tylko raz wymianę dętki z uwagi na pinezki, więc nie zamierzam odpuszczać tej trasy

Inna sprawa że chciałbym dożyć momentu gdy na kierunku Warszawa Góra Kalwaria powstanie coś przypominającego Wiślaną Trasę Rowerową, zwłaszcza że liczba kolarzy i rowerzystów w weekendy jest ogromna i to siłą rzeczy musi wywoływac konflikty z miejscowymi

Pomijam w tym momencie to jak zachowują się niektórzy kolarze i niektóre peletony, bo przez te 10 ostatnich lat widziałem tam różne sytuację i nie jesteśmy bez winy

Reply to this topic