płuca
Posted 28 March 2008 - 12:50
WON Z PALACZAMI! BANDĄ ŚMIERDZĄCYCH IGNORANTÓW I BRUDASÓW!
(ci co paląc nie szkodząc innym, a pety wyrzucają do kubła, a nie na trawnik czy chodnik - respect ;-).
Posted 28 March 2008 - 13:49
http://pl.wikipedia....na_choroba_płuc
Gosc_Anonymous_*
Posted 28 March 2008 - 18:09
spoko ;-)
tak chciałem tylko zapytać, bo myślałem czy nie zacząć palić... :mrgreen:
Przystanek tramwajowy pada deszcz. Koleś nie zważając na nikogo pali z zadowoleniem papierosa odymiając wszystkich stojących pod wiatą. W myślach bluzgam na tego kolesia.... Po chwili palec wskazujący Strażnika Miejskiego zaprasza kolesia na pogawędke.
Jestem już w tramwaju koleś nie ma już takiej zadowolonej miny stoi, ja jadę, a on czeka na wypisanie 100 zł mandatu.
Za tą kwotę mogę sobie dokupić jakąś część do roweru i jeszcze mi zostanie reszta na browarka, którego sobie wypiję przed telewizorem.
Pozdrawiam tego kolesia
Gosc_Jelitek_*
Posted 28 March 2008 - 18:34
Gosc_noerror_*
Posted 28 March 2008 - 19:57
Tak poprostu.
Teraz mogę się pochwalić że już ponad 3 miechy nie palę i nie czuję już głodu nikotynowego. ;-) A codziennie mam więcej o 7 zł więcej na ciastka (ale tego już nie rzucę :-P )
Gosc_Jelitek_*
Posted 28 March 2008 - 20:02
Co do rzucania palenia. To jakieś tam były badania że niektórzy ludzie mają większą predyspozycjędo uzależnienia od nikotyny. Innym jest łatwiej innym jest trudniej rzucić.
Na uzależnienie najlepsze jest inne uzależnienie :-)
Gosc_cigane_*
Posted 02 April 2009 - 15:34
15 miesięcy temu rzuciłem palenie, i kręcę km na rowerku...piękna odmiana, a paliłem 1,5 paczki dziennie przez 35 lat...a dziś udaje mi się wykręcić nawet ponad 200 kilosów...również polecam.. ;-)Witam
Informacja dla palaczy: Nikotynizm jest chorobą - F-17.2 - zespół uzależnienia od nikotyny.
Polecam podjęcie terapii. Terapia rowerowa jak najbardziej wskazana. :mrgreen:
Pozdrawiam Brać Szosową.
Posted 02 April 2009 - 22:12
witam!
słyszałem że palenie papierosów poszerza rozmiar płuc - czy ktoś coś wie na ten temat?
jak chcesz palić i jechac to w domu na tranżeze nie troj srodowiska
Mam tu takiego jednego kolesia co rano wyjeżdża z Zielonej Góry i sunie do Karpacza... dojeżdża do tablicy "Karpacz", wypala peta i jedzie w drugą stronę ;-)
Posted 13 April 2009 - 18:18
witam!
słyszałem że palenie papierosów poszerza rozmiar płuc - czy ktoś coś wie na ten temat?
jak chcesz palić i jechac to w domu na tranżeze nie troj srodowiska
Mam tu takiego jednego kolesia co rano wyjeżdża z Zielonej Góry i sunie do Karpacza... dojeżdża do tablicy "Karpacz", wypala peta i jedzie w drugą stronę ;-)
wyjątek potwierdzający regułę