Reynolds Assault Tubular
Napisano 13 maj 2011 - 12:04
http://www.probikeki...t-wheelset.html
Od tej ceny jeszcze 10% mogę odjąć. Wychodzi 935EUR, przesyłka gratis.
Dzięki za pomoc!
Napisano 13 maj 2011 - 12:37
Na ebay'u jest ich sporo w lepszych cenach. Bardziej podoba mi sie wersja z ub. roku. Ale to kwestia gustu.
Za te pieniądze ( a nawet parę stówek taniej ) masz moim zdaniem lepsze, sprawdzone już na naszych "drogach" FFWD ze szwajcarskimi piastami i Sapim CX-Ray (limit wagi 90 kg).
Napisano 14 maj 2011 - 18:30
Skąd je zamawiać? W internetowych sklepach UK niebardzo jest wybór, a już zupełnie nie ma tych nowych 'neutrals'.
Na ffwdshop.com ceny z kolei bez rewelacji, skoro mówiłeś, że taniej od tych Reynoldsów da się kupić.
Napisano 14 maj 2011 - 20:59
Nyple odsłonięte, więc nie ma problemu z centrowaniem, super łożyska i dobre kontrowanie, luz pojawia się bardzo rzadko. Nie wspominając już o właściwościach aero.
Ciekawą alternatywą są też koła 3t mercurio, które pewnie będą najsztywniejszymi kołami na rynku.
Napisano 07 czerwiec 2011 - 10:23
Gosc_Pepton_*
Napisano 07 czerwiec 2011 - 11:56
Gosc_gimbo_*
Napisano 21 czerwiec 2011 - 23:03
Napisano 21 czerwiec 2011 - 23:14
Mi zaplatał i jestem zadowolony. Ma pojęcie a w dodatku wtedy odpowiada za obręcz a jak dasz komuś innemu i spieprzy robotę to z kim się będziesz boksował???a jakbyście mi polecili, bo za ok miesiąc będę miał piasty dt swissa i nie wiem czy zamówić u Antkowiaka tylko obręcze i zapleć koło gdzieś w Warszawie, czy wysłać mu piasty, żeby mi złożył koła ?
Ja bym nie sprzedawał - sam wiesz, że weźmiesz grosze a bez zapasu to trochę łyso ;-) ....więc chyba nie ma sensu ich sprzedawać za kilka stówek jak mam super koła na zapas czy na gorszą pogodę.
Napisano 22 czerwiec 2011 - 09:22
Witam mam pytanie jestem wstepnie umówiony na kupno koł firmy ffwd. Mam jednak dylemat, jaka wysokosc stozka wziąć? czy te 38mm, czy 60mm. Kola beda tylko uzywane do scigania sie ze startu wspolnego, gdzie jednak tempo jest zmienne i czesto trzeba rozkrecac tempo, chyba jednak sie pokusic o te mniejsze. jak myslicie, czy ktos mial juz do czynienia z 60mm?
38 są bardziej uniwersalne, do ścigania wziąlbym 60 jedynie gdybym miał jeszcze coś o troche niższym profilu.
Gosc_gimbo_*
Napisano 22 czerwiec 2011 - 22:07