Na naszej stronce wtrwloclawek.pl działa juz podstrona i informacje o wypadzie do Stegny i z powrotem . Będzie to nasza już trzecia eliminacja , samochód asekutacyjny i imienne medale za ukończenie . Reszta info na stronie lub kom. do mnie 509 643 711
Piotr Rebe Zieliński
Kwalifikacje do Bałtyk - Bieszczady czyli bal u Rebego .
Started By
Rebe
, 16 maj 2011 15:54
9 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 18 czerwiec 2011 - 11:23
Amatorskich imprez nam przybywa , co tylko cieszy . Tych długodystansowych równiez . Do naszej imprezki pozostał tydzień , Zachęcam , bo to nie tylko szansa na zdobycie kwalifikacji do BB Tour , ale niezła i w miarę bezpieczna zabawa , a dla niektórych możliwośc poprawienia życiówki dobowego przejazdu . Ze względu nautrudnienia przejazdu do Torunia ( makabra) zmieniliśmy początek trasy
Włocławek - Lipno - Golub dobrzyń - Wąbrzzno - Grudziądz . Dalej jak było Kwidzyn , Malbork , Stegna .Jest trochę krótsza , ale bardziej malownicza i kilka hopek na początku . Dla niektórych niestety na końcu też .
Luknij na stronkę zobacz , zalicz.
Włocławek - Lipno - Golub dobrzyń - Wąbrzzno - Grudziądz . Dalej jak było Kwidzyn , Malbork , Stegna .Jest trochę krótsza , ale bardziej malownicza i kilka hopek na początku . Dla niektórych niestety na końcu też .
Luknij na stronkę zobacz , zalicz.
Napisano 23 czerwiec 2011 - 20:16
Ruszamy w piątek o 22 . trochę ludzi odpowiedziało na temat i chce nam towarzyszyc na swoim terenie . Może ktoś jeszcze byłby chętny towarzyszyc nam kawałek .
Trasa Włocławek - Lipno - Golub dobrzyń - Wąbrzeżno - Grudziądz - Kwidzyn - Malbork - Stegna i powrót .Nr telefonu powyżej .
Trasa Włocławek - Lipno - Golub dobrzyń - Wąbrzeżno - Grudziądz - Kwidzyn - Malbork - Stegna i powrót .Nr telefonu powyżej .
Napisano 24 czerwiec 2011 - 09:18
Pewnie , że jedzie , musi. Nie ukrywam ,że tempo samochodu dostosowane będzie do niej . Będę miał kłopot ze ścigantami , co to często lecą przed siebie owczym pędem i każdy myśli , że ktoś obok zna drogę . Ale na BB też nie ma strzałek .
Różnica między mózgiem a rozumem polega na tym , że mózg ma każdy.
Różnica między mózgiem a rozumem polega na tym , że mózg ma każdy.
Napisano 26 czerwiec 2011 - 14:14
To się chwalimy i Ciebie też za dużą pomoc w szukaniu błądzących ludzi , ża sympatię na trasie i zerwanie się bladym świtem aby pognac na spotkanie wariatów .
Tłumów na balu nie było , choc 15 startujących to optimum jakie mogę ogarnąc na takiej trasie. Najwięcej , co zrozumiałe było naszych , ale zjawili się ludzie z Olsztyna Łodzi , Gostynia , Pruszkowa i Żyrardowa. Szczególnie jestem pod wrażeniem jednej osoby .
UWAGA TALENT - Krzysio Kryczka , to osiemnastolatek z Żyrardowa . Niesamowita łatwośc i radośc jazdy , niezłe w tak młodym wieku doświadczenie i wiedza logistyczna . Trochę szalony , ale to atrybut młodości . Warto zapamiętac .
Pogoda od początku usiłowała nam przeszkadzac i paru naszych skreczowało . Z 15 osób wycofała się jedna- Henryk z Łodzi . Reszta zaliczyła w czasie .
Wygrałby - gdybym robił to jako wyścig - Krzysio i to z bardzo dużą przewagą . Kilka osób robił to jako eliminacje do BB - Tour i to było dla nich najważniejsze ( Ciotka , Gucio , Jarek z Pruszkowa ) , dla niektórych był to wyryp życia i tu tez z szacuneczkiem za ambicję i walke do samego końca . Mieli problemy z zejściem z roweru i trafieniem w furtke.
Więcej napiszę na
wtrwloclawek.pl
Tłumów na balu nie było , choc 15 startujących to optimum jakie mogę ogarnąc na takiej trasie. Najwięcej , co zrozumiałe było naszych , ale zjawili się ludzie z Olsztyna Łodzi , Gostynia , Pruszkowa i Żyrardowa. Szczególnie jestem pod wrażeniem jednej osoby .
UWAGA TALENT - Krzysio Kryczka , to osiemnastolatek z Żyrardowa . Niesamowita łatwośc i radośc jazdy , niezłe w tak młodym wieku doświadczenie i wiedza logistyczna . Trochę szalony , ale to atrybut młodości . Warto zapamiętac .
Pogoda od początku usiłowała nam przeszkadzac i paru naszych skreczowało . Z 15 osób wycofała się jedna- Henryk z Łodzi . Reszta zaliczyła w czasie .
Wygrałby - gdybym robił to jako wyścig - Krzysio i to z bardzo dużą przewagą . Kilka osób robił to jako eliminacje do BB - Tour i to było dla nich najważniejsze ( Ciotka , Gucio , Jarek z Pruszkowa ) , dla niektórych był to wyryp życia i tu tez z szacuneczkiem za ambicję i walke do samego końca . Mieli problemy z zejściem z roweru i trafieniem w furtke.
Więcej napiszę na
wtrwloclawek.pl
Napisano 26 czerwiec 2011 - 14:33
Krzyś jest wychowankiem ŻTC, jeździ na codzień z bardzo doświadczonymi byłymi kolarzami, starymi wyjadaczami od których wiele się uczy. Jest najlepszym przykładem jak ważne jest że nie trzeba samemu wszystkiego odkrywać tylko można się uczyć od doświadczonych.
Napisano 01 lipiec 2011 - 20:41
Medale będą dopiero w przyszłym tygodniu , choc miały byc na dziś . Jakoś to wszystko porozsyłam przez ludzi . Swój pewnie odbierzesz od Jarka z Pruszkowa .
P.s. Oglądałem już , ale bez napisów . Ładne.
Krzysiu , to był jednak rajd i średnia nie ma wielkiego znaczenia . Czasem dobrze rozejrzec się dookoła.
Specjalnie dobrałem trasę aby było malowniczo - zamki w Malborku . Kwidzyniu , Golubiu- Dobrzyniu , malownicze ruiny w Radzyniu Chełmińskim . Warto podnieśc wyżej oko . Przednia opona jest zawsze przed Tobą i nie trzeba się ciągle w nią gapic .
P.s. Oglądałem już , ale bez napisów . Ładne.
Krzysiu , to był jednak rajd i średnia nie ma wielkiego znaczenia . Czasem dobrze rozejrzec się dookoła.
Specjalnie dobrałem trasę aby było malowniczo - zamki w Malborku . Kwidzyniu , Golubiu- Dobrzyniu , malownicze ruiny w Radzyniu Chełmińskim . Warto podnieśc wyżej oko . Przednia opona jest zawsze przed Tobą i nie trzeba się ciągle w nią gapic .