Witam, czy ktoś z Was wybiera się do Radlina?
Startuję na dystansie 500km, moglibyście sypnąć radami, jak jechać tak długi dystans?
Maraton Radlin 11-12.06
Started By
Miguel
, 25 maj 2011 17:25
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 25 maj 2011 - 17:44
Ja się wybieram i także startuję na 500km. Narazie się nie zastanawiałem jak pojadę. Każdy startujący na takim dystansie powinien mieć odpowiednią kondycję by sił nie brakło na trasie, trzeba mieć też psychikę nastawioną na taki wysiłek. Co jeszcze to się zastanowię i jak coś wymyśle to napiszę.
#5 Gosc_czonk86_*
Napisano 25 maj 2011 - 18:22
W sumie chciałbym jechać cały czas z prędkością około 27-28km/h, z bufetem robić dużą pętlę w 6h. Jest wtedy rezerwa na jakieś defekty, bo chyba wtedy zatrzymujemy się wszyscy i pomagamy. Zresztą ja chcę jak najbliżej być tych 24h, to nie jest wyścig, nie chcę się zbytnio zmęczyć
#7 Gosc_KeNaJ_*
Napisano 25 maj 2011 - 19:15
Z mojej strony tylko rada żeby nie marnować czasu niepotrzebnie na bufetach. Zjeść napić się odpocząć chwilę i jechać bo szkoda czasu.
I jeszcze ważne żeby jechać spokojnie od samego początku, nie ma co na siłę się trzymać szybszych bo później będzie ciężko.
Osobiście się też wybieram, czas poniżej 22 godzin.
I jeszcze ważne żeby jechać spokojnie od samego początku, nie ma co na siłę się trzymać szybszych bo później będzie ciężko.
Osobiście się też wybieram, czas poniżej 22 godzin.
Napisano 25 maj 2011 - 20:20
Panowie temat dotyczący maratonu w Radlinie już istnieje -> http://www.forumszos...opic.php?t=7925