Akurat te mostki Ritchey Wcs Carbon 4-axis Matrix z całej serii Ritchey'a są w porządku...
Akurat nie zauważyłem że to jest matrix. Z tym akurat nie miałem do czynienia, choć do technologi typu matrix nie jestem przekonany *testy też nie pokazują wielkiej przewagi tej technologii.
Deki - zazdrość? sorry, ale co to ma do rzeczy? choć jak by mi ktoś sprezentował taką orce to bym sie nie obraził.
A co do wcs - co ma tym razem Karbon do rzeczy? A co mam do wcs-a - jedną rzecz - miałem ten mostek (znaczy alu nie matrix) i żeby był on sztywny, to raczej nie powiem. Już tańszy ritchey pro jest sztywniejszy, od tego całego wcsa
A to że Karbon też o tym mówił, świadczy tylko o tym że coś w tym jest...
Już nie wspomnę że jak bym kupił taką wyszukaną i mało popularna ramę w Polsce, ramę z najwyższej półki, to dał bym coś innego niż najpopularniejszy i nudny ritchey, bo połowa mostków i sztyc na allegro to wyroby tej że firmy. To tak apropo tego co mam do wcsa

Choć wiadomo - każdy ma swój gust i preferencje. Jeden woli masówkę typu mc donald, inny naleśniki od babci :mrgreen: