Weekend w Górach Świętokrzyskich - propozycja.
Napisano 06 czerwiec 2011 - 09:47
zwracam się z uprzejma prośbą o rozważenie następującej opcji ;-) Wyjazd w Góry Świętokrzyskie na 2 dni z bazą wypadową w Starachowicach. Jest ekonomiczny hotel na miejscu. Jest dobra knajpa, gdzie można zamówić konkretne jedzenie w niewygórowanych cenach. W miniony weekend śmigałem (...i tak mnie naszła taka myśl jak wyżej :-) ) tą trasą - http://www.bikemap.net/route/963347 jakość asfaltów bardzo dobra, ale można coś wymyślić innego.
Byłby ktoś zainteresowany?
#3 Gosc_lukassss3_*
Napisano 06 czerwiec 2011 - 09:59
Napisano 06 czerwiec 2011 - 10:06
Co do trasy to w kierunku Sandomierza jest też teren fajnie pofałdowany a i okolice przepiękne...
Trasa wygląda całkiem smakowicie. Lubie takie górki. Rozumiem że masz już objeżdżone tamte tereny i pod względem jakości asfaltów, natężenia ruchu itp. trasa jest zbadana. Ja chętnie się przyłączę pod warunkiem, że wyjazd będzie weekendowy(wyjazd w piątek wieczorem i powrót w niedziele wieczorem). No i przydała by się alternatywna traska tak żeby nie jechać dwa razy tego samego. Jeśli nie masz takiej to drugiego dnia można zawsze pojechać od drugiej strony.
Trasa objechana w tym i zeszłym sezonie. Natężenie ruchu jak w Świętokrzyskim Główne drogi trochę mocniej w dzień targowy do 13 a w niedziele pusto. Wyjazd stricte weekendowy. Z trasą alternatywną nie ma problemu.
#7 Gosc_lukassss3_*
Napisano 06 czerwiec 2011 - 12:35
To super. Ja będę mógł dopiero w ten weekend 25-26.06. Wcześniej wpadł mi jeszcze wyjazd do teściowej ale to w sumie na plus. Będę mógł poćwiczyć podjazdy na górze Kamieńsk. Myślę że do tego czasu znajdzie się jeszcze ktoś chętny.Najbliższy weekend odpada u mnie również. Kwestia kto chętny i kiedy można dogadać...Pytanie jeszcze o termin. Najbliższy weekend mam już niestety zajęty.
Napisano 06 czerwiec 2011 - 18:58
Nie musiałem, kupiłem nowy akumulator i działa... nie wiem czy to nie wina alarmu który mógł odcinać dopływ paliwa do silnika i po wyjęciu akumulatora się zresetował ? Poproś Agę żeby mnie zapisała na przegląd u tego waszego magika pod Nasielskiem !A samochód już naprawiłeś ?Ja jestem zainteresowany, zabieram rodzinkę ze sobą i jedziemy :-)
A dzieci będą miały co robić tam na miejscu ?
Napisano 06 czerwiec 2011 - 20:12
Na razie synek jest wQrwiony bo napracował się w Pomiechówku a jego dystans unieważnili :evil:
No, ale nie ma tego złego - może się zniechęci sobie odpuści to MTB :mrgreen:
A co do najbliższej soboty - mam nowy wariant, który obejmuje kolejny fragment planowanej dwusetki - na nowym odcinku gwarantowane piękne widoki i znakomite asfalty. Całość to około 150 km (oczywiście z możliwością skróta do 140 ;-) ). Niedługo na Bikemap-ie, bo mi się z mapsourca nie chce poprawnie importować :evil: .
Napisano 06 czerwiec 2011 - 22:44
KAZIKLCD.....Fajna dróżka.........można tam poćwiczyć niezły interwał :-) Aż szkoda, że u mnie krucho z czasem :-? Ale może kiedyś :roll:Szanowni Państwo, :mrgreen:
zwracam się z uprzejma prośbą o rozważenie następującej opcji ;-) Wyjazd w Góry Świętokrzyskie na 2 dni z bazą wypadową w Starachowicach. Jest ekonomiczny hotel na miejscu. Jest dobra knajpa, gdzie można zamówić konkretne jedzenie w niewygórowanych cenach. W miniony weekend śmigałem (...i tak mnie naszła taka myśl jak wyżej :-) ) tą trasą - http://www.bikemap.net/route/963347 jakość asfaltów bardzo dobra, ale można coś wymyślić innego.
Byłby ktoś zainteresowany?
Napisano 07 czerwiec 2011 - 21:43
crankalicious.pl - profesjonalne kosmetyki do pielęgnacji roweru
Napisano 15 czerwiec 2011 - 14:35
crankalicious.pl - profesjonalne kosmetyki do pielęgnacji roweru
Napisano 15 czerwiec 2011 - 17:12