Koła Campagnolo Eurus
Napisano 05 lipiec 2011 - 15:05
zakupiłem rok temu koła jak w temacie i teraz mam problem. koła były dopasowane do mojego starego centaura czyli w systemie campy. zmieniłem osprzęt ta Ultegra 6700 i mam problem z kasetą. w wertkal.com.pl powiedzieli że trzeba czekać około 1,5 miesiąca na bębenek shimano do tych kół . czy wiecie gdzie można jeszcze poszukać?
możę ktoś ma odsprzedać?ale wątpię.
Napisano 06 lipiec 2011 - 20:37
a tak ogólnie to jest totalna porażka z częśćiami Campy i Fulcruma w Polsce , typowy przykłąd, przyszły łożyska do piast fulcruma do bębenka ( red metal 5 ) i zdażyłem kupić dosłownie pare sztuk a wszystkich było tylko pare , na tyle kół sprzedanych !!!!
Łożyska do tych kół poszerzane podwójne zciągaliśmy z Usa taniej niż ma nasz dystrybutor w cenniku ha! i sprowadza ich pare sztuk na rok !!!
takze szukaj ,
Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów www.velotech.pl
Serwis rowerowy - Kraków tel: 666-316-604, [email protected]
Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!! w godz. - 12.oo - 19.oo
Napisano 06 lipiec 2011 - 21:23
witam
zakupiłem rok temu koła jak w temacie i teraz mam problem. koła były dopasowane do mojego starego centaura czyli w systemie campy. zmieniłem osprzęt ta Ultegra 6700 i mam problem z kasetą. w wertkal.com.pl powiedzieli że trzeba czekać około 1,5 miesiąca na bębenek shimano do tych kół . czy wiecie gdzie można jeszcze poszukać?
możę ktoś ma odsprzedać?ale wątpię.
nie szukaj używaj kasety Campy z ultegrą jeśli tylko ilość w zębatce się będzie zgadzała to wszystko będzie grało.