Xiaomi Mi Note 10 (CC9 Pro)? A nie, to wschód, ale na jedno wychodzi. Pierdylion pikselóf, wielkość tabliczki czekolady, pińć aparatóf, od groma ramóf, no i akumulator jak z malucha 🤣🤣🤣 - znać gościa, który to będzie miał to do dopiero respekt i poszanowanko 😎
Na poprawienie humoru cz.2
Napisano 06 listopad 2019 - 11:05
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Napisano 06 listopad 2019 - 11:50
Zwift to i tak w zaciszu domowym, to nie ma czym błysnąć. A tu jak walniesz fleszem po oczach tabliczką czekolady i pińciu aparatów pierdylion pikselowych do uwiecznienia karbonu... No panie, łukasz80 ze swoim gopro kompleksów się nabawi 🤣🤣🤣
#1984 Gosc_grzesiek32_*
Napisano 06 listopad 2019 - 11:53
podajesz przykład mojego zakupu xiaomi, ale przecież ja nie tworzę z tego tytułu sztuki fotografowania, tak jak carbony na kredytach tworzą sztukę kolarstwa
Napisano 06 listopad 2019 - 12:34
No wiesz, dać €450 (jak szaleć, to szaleć) na smartfona plus VAT pewno, bo to z juanów przeliczenie... czyli wypasiony szajomi będzie kosztować więcej niż przyzwoita rama karbonowa, niekoniecznie topowego modelu z bieżącego roku. Za swojego focusa (full carbonium niemożliwium) z wysprzedaży (frameset nówka funkiel, choć leżak magazynowy) z UK dałem bodajże marne 1,4 tysiaka, za Trinity (no dobra, lekka używka, też z UK) 2,5 tysiaka. PLN'ów nie funtów (choć w funtach płaciłem ). I nie uwierzysz - płaciłem gotówką! No szok, kredytów brać nie musiałem! Czary?
No ale nie wydałem tego na iPhone XS czy innego smartfona za pierdylion tysiaków, a mam tylko kilkuletni bieda adroid (ale Zwift na tym działa, a więc grafika dość dobra!) za parę stówek. Na dodatek aku bodajże 4,5Ah i trzyma minimum cały dzień, choć na ogół na wieczór mam ok. 50% aku. Kwestia priorytetów i optymalizacji kosztów
No i bez obrazy - temat na poprawienie humoru przeca
ps. Surwiwal zapewniony - jak walnie taką cegłą w buszu, to baobaba powali, o słoniu nie wspominając 🤣
#1987 Gosc_grzesiek32_*
Napisano 06 listopad 2019 - 16:14
#1992 Gosc_grzesiek32_*
Napisano 06 listopad 2019 - 19:58
#1993 Gosc_grzesiek32_*
Napisano 06 listopad 2019 - 20:51
A co do survivalu może tak, a może nie. Prawdziwa sztuka przetrwania to wcale nie survival, nie himalaizm, kolarstwo czy ultra maratony. Prawdziwa sztuka przetrwania to np marsz kepi blanc. Idziesz 150km przez Pireneje, by na 15 lat dostać się do "niewoli"Prawdziwy survival to bez stravy, bez i Internetu, bez sklepu obok, bez pieniędzy, bez oazy
#1994 Gosc_beskidbike600_*
Napisano 06 listopad 2019 - 20:58
Survival jest wtedy gdy od umiejetnosci przetrwania zalezy twoje zycie. I nikt Cie nie filmuje nie mozesz sie wycofac. Wiec himalaizm w wersji sportowej na solo to w sumie już survival czystej wody