Na poprawienie humoru cz.2
Started By
xGx
, 21 Jul 2011 00:22
2211 replies to this topic
Posted 01 June 2012 - 15:45
a wiesz że ma to głębszy sens... mniejsze opory powietrza, nie ma efektu żagla, koszulka się nie podwija, no i oczywiście cieplej bo przecież nie ma przeciągów takichmoże ten pan nie chce aby mu koszulka falowała podczas jazdy ? :-D
każdy dźwiga swoje brzemię
HongFu HF-FM039 - 6871,2g
Radon ZR Race - 8222,8g
Posted 01 June 2012 - 20:35
a wiesz że ma to głębszy sens... mniejsze opory powietrza, nie ma efektu żagla, koszulka się nie podwija, no i oczywiście cieplej bo przecież nie ma przeciągów takichmoże ten pan nie chce aby mu koszulka falowała podczas jazdy ? :-D
a może poprostu ten pan "reklamuje" spodenki, wstydził się wystąpić z gołą klatą i ubrał koszulkę :mrgreen:
Posted 01 June 2012 - 20:54
a jak już przy motorach jesteśmy
http://www.youtube.c...d&v=MYQGBS8yQLQ
w Andrychowie, strach pomyśleć, że to o rzut beretem ode mnie
To juz wiadomo co ze soba wozic :mrgreen:
Posted 06 June 2012 - 20:21
Freeq, wyluzuj dlatego zakryłem nazwę firmy i numery rejestracyjne pojazdów ;-) :->
jeszcze jedna sytuacja mnie dzisiaj rozśmieszyła :-D
wchodzę do sklepu/serwisu gdzie również obsługuję TV "N".. tam słyszę jak babka się wykłłóca że dali jej niesprawny dekoder bo nie działa... po czym słyszę.. ale wszystko działa proszę Pani.. "no ale jak to, przecież u mnie w domu nie działało" - odpowiedź serwisanta mnie zabiła.. "no tak, bo ja przełączam programy naszym pilotem, w Pani ich nie było, jak Pani chciała to zrobić ?!" eeee..
jeszcze jedna sytuacja mnie dzisiaj rozśmieszyła :-D
wchodzę do sklepu/serwisu gdzie również obsługuję TV "N".. tam słyszę jak babka się wykłłóca że dali jej niesprawny dekoder bo nie działa... po czym słyszę.. ale wszystko działa proszę Pani.. "no ale jak to, przecież u mnie w domu nie działało" - odpowiedź serwisanta mnie zabiła.. "no tak, bo ja przełączam programy naszym pilotem, w Pani ich nie było, jak Pani chciała to zrobić ?!" eeee..
Posted 08 June 2012 - 13:49