Panowie nie rozumiem. Czemu na forum nikt o tym nie wspomniał nawet?!
Idzie naszej reprezentacji znakomicie. Pierwszy dzień i 3 medale:
- złoty - Rafał Ratajczyk (wyścig punktowy)
- srebrny - Katarzyna Pawłowska (wyścig punktowy)
- brązowy - drużyna sprinterów
Ratajczyk na punktowym oczywiście musiał się przewrócić - nie wiem co znim - co go oglądam to leży. Ale dojechał i wygrał. Wyścig był szalenie ciekawy. Prawie godzina super emocji.
Relacja jest w tle na EurosportPlayerze bez komentarza, ale chociaż tle!
Jest duży powód do dumy!
ME w kolarstwie torowym 2011
Started By
Gosc_kobrys_*
, 22 paź 2011 09:54
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 22 październik 2011 - 11:27
kobrys, mówisz że na ESplayerze było? Przejrzałem program TV ES i nie było żadnej wzmianki, że taka transmisja będzie nadawana. Tylko taki rozkład jazdy...
ES1 UK:
Piątek: 19:00 LIVE!
Sobota: 18:30 LIVE!
Niedziela: 14:30 LIVE!
ES2 PL:
Sobota: 01:45 RELACJA Z 1 DNIA
Sobota: 20:30 LIVE!
Poniedziałek: 00:30 RELACJA z 3 DNIA
Dobrze, że chociaż mogłem sledzić wyniki live na stronie www.veloresults.com
Jeśli ktoś byłby w stanie nagrać i udostępnić dzisiejsze konkurencje, to byłbym wdzięczny;) cyclingtorrents.nl nie są zbyt uprzejmi i chyba nie będą nagrywać...
ES1 UK:
Piątek: 19:00 LIVE!
Sobota: 18:30 LIVE!
Niedziela: 14:30 LIVE!
ES2 PL:
Sobota: 01:45 RELACJA Z 1 DNIA
Sobota: 20:30 LIVE!
Poniedziałek: 00:30 RELACJA z 3 DNIA
Dobrze, że chociaż mogłem sledzić wyniki live na stronie www.veloresults.com
Jeśli ktoś byłby w stanie nagrać i udostępnić dzisiejsze konkurencje, to byłbym wdzięczny;) cyclingtorrents.nl nie są zbyt uprzejmi i chyba nie będą nagrywać...
Napisano 22 październik 2011 - 17:04
Jak ktoś ma Eurosport Brytyjski - to na EU2 będzie dzisiaj od 19:15 retransmisja + druga część zawodów. Jak nie to pozostaje internet - na platformie player.eurosport.pl (albo jakoś tak) można odglądać - jest dedykowany "live feed" non-stop: bez komentarza, sam obraz.
Wczoraj oglądałem powtórkę na telewizyjnym EU2 gdzieś koło 2 w nocy - wyścig punktowy - rewelacja. Średnia prędkość (40km) - 50 km/h; Rafał leżał gdzieś w 1/3 długości (zahaczył kołem schodząc z góry i oglądając się za siebie) - udało mu się pozbierać w regulaminowe 3 okrążenia, i pięknie pojechał - nadrobił okrążenie (w grupie 5 osó, wygrał 4 sprinty, w paru był drugi - i na 20 okrążeń do końca miał złoto. Pięknie się oglądało.
Nie widziałem niestety punktowego Kobiet. Szkoda. Kiepsko pojechaliśmy na dochodzenie - nie wiem dlaczego nie możemy tej dyscypliny ogarnąć... Zwłaszcza Kobiety - indywidualnie są całkiem silne, razem nie mogą pojechać na swoje możliwości - a przecież mają warunki żeby się zgrać - nie kumam tego.
Dzisiaj dość ładnie pojechał Damian w sprincie - więcej nie piszę jakby ktoś oglądał powtórki. Oczywiście pomimo zdobycia 3 medali polskie portale milczą. Zero informacji. Żenada.
Wczoraj oglądałem powtórkę na telewizyjnym EU2 gdzieś koło 2 w nocy - wyścig punktowy - rewelacja. Średnia prędkość (40km) - 50 km/h; Rafał leżał gdzieś w 1/3 długości (zahaczył kołem schodząc z góry i oglądając się za siebie) - udało mu się pozbierać w regulaminowe 3 okrążenia, i pięknie pojechał - nadrobił okrążenie (w grupie 5 osó, wygrał 4 sprinty, w paru był drugi - i na 20 okrążeń do końca miał złoto. Pięknie się oglądało.
Nie widziałem niestety punktowego Kobiet. Szkoda. Kiepsko pojechaliśmy na dochodzenie - nie wiem dlaczego nie możemy tej dyscypliny ogarnąć... Zwłaszcza Kobiety - indywidualnie są całkiem silne, razem nie mogą pojechać na swoje możliwości - a przecież mają warunki żeby się zgrać - nie kumam tego.
Dzisiaj dość ładnie pojechał Damian w sprincie - więcej nie piszę jakby ktoś oglądał powtórki. Oczywiście pomimo zdobycia 3 medali polskie portale milczą. Zero informacji. Żenada.