Skocz do zawartości

Zdjęcie

PROJEKT OSTRE KO�O - LOW COST ~7KG

• Zamknięty Temat jest zamknięty
318 odpowiedzi w tym temacie

#281 Adaasko

Adaasko
  • Użytkownik
  • 484 postów
  • SkądKołobrzeg

Napisano 27 marzec 2012 - 20:36

scooby666, hola hola! jeszcze troche : D ale dziś specjalnie dla Ciebie coś tam wrzucę:)

SPIKE, są są, zadnych dziur nie zaklejam, ja je wierce i eksponuje :mrgreen:

Może ktoś wie czemu na mój raj moja mamusia mówi PIEKŁO?
Dołączona grafika

:mrgreen:

a teraz krótka relacja owijkowa - owiniete bez wczuwania się, ale rolę spełnia:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

i całośc dotychczasowa

Dołączona grafika

juz już !

#282 SPIKE

SPIKE

Spike

• Użytkownik
  • 4694 postów
  • SkądKraków

Napisano 27 marzec 2012 - 21:30

nie piekło tylko syf .... wpdanij do mnie , wisi u góry pod sufitem ok 30 pare kompletów kół i z .....xxx obreczy hehe , sam nie wiem gdzie co jest ostatnio .
Bardzo ładna kiera, będzie zbierała cały deszcz....

Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów  www.velotech.pl   

Serwis rowerowy - Kraków  tel: 666-316-604,  [email protected]

Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!!  w godz. - 12.oo - 19.oo

#283 Adaasko

Adaasko
  • Użytkownik
  • 484 postów
  • SkądKołobrzeg

Napisano 27 marzec 2012 - 21:34

Zaraz tam syf :D

normalnie jest lepiej, tylko teraz jest okres budowy trzech rowerków i tak jakos...:D

w deszczu jezdzic nie będzie, najwyzej bedzie leżakował do góry nogami. :mrgreen:

#284 Bikemaster

Bikemaster
  • Użytkownik
  • 1048 postów
  • SkądWWL

Napisano 27 marzec 2012 - 22:07

Rama żadnego lakieru nie dostanie? Ja bym zdarł lakier z tego RDX'a i pomalował go wespół z ramą na jeden kolorek. Do kierowicy dać korki od mtb i po sprawie, taka z dziurą być nie może bo to syf nie do ogarnięcia. :-P
Mi osobiście nie widzą się tutaj opony w takim kolorze. Pasowałyby tu albo czerwono-czarne, albo całe czarne. Byłoby bardziej neutralnie i pasownie. I do tego jakieś ludzkie pedały typu PD-M540 i jazda :mrgreen:

#285 hablabablaS

hablabablaS
  • Użytkownik
  • 116 postów
  • SkądZielona góra

Napisano 27 marzec 2012 - 22:20

Adaasko chcesz jeszcze jedną pomarańczową gp 3000 ? Ma już porządnie przejechane i kilka dziurek od kamyczków ale nic na wylot. za 15 + przesyłka Ci ją oddam , bo mi nie potrzebna. Wsadzisz ją sobie na przód, a tą swoją na tył i trochę pośmigasz :D No i ten materiałowy pasek jest już trochę "sfrendzlowany", wyczyścisz ją sobie i jakoś pociągnie o ile będziesz ją chciał. http://desmond.image....jpg&res=medium

#286 scooby666

scooby666
  • Użytkownik
  • 119 postów
  • Skądrdz

Napisano 27 marzec 2012 - 22:52

Adaaaśko! dziękuję! Śliczny jest! Kiedyś Ci go zabiorę i pojadę na wycieczkę ;) Wyczyszczę i oddam ;)

#287 SPIKE

SPIKE

Spike

• Użytkownik
  • 4694 postów
  • SkądKraków

Napisano 28 marzec 2012 - 06:37

Addaasko jest śliczny ?? a której strony ? goli nogi czy klate ?

Do ostrego proponuje oponki Fixie Pops, sąw różnych kolorach , ładne i śmiganckie

Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów  www.velotech.pl   

Serwis rowerowy - Kraków  tel: 666-316-604,  [email protected]

Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!!  w godz. - 12.oo - 19.oo

#288 Gosc_sebreef_*

Gosc_sebreef_*
  • Gość

Napisano 28 marzec 2012 - 06:59

Fajny projekt, bardzo fajny, kibicuję 8-) hablabablaS, Dlaczego już nie jeździsz na tej oponie?

Pozdrawiam
seb

#289 hablabablaS

hablabablaS
  • Użytkownik
  • 116 postów
  • SkądZielona góra

Napisano 28 marzec 2012 - 09:43

Nie pasuje mi kompletnie do rowerka i podmieniłem ją na Michelina Lithiona, a do szerokich stars circle ona nie pasuje żebym mógł ją wykończyć na tyle.

#290 Adaasko

Adaasko
  • Użytkownik
  • 484 postów
  • SkądKołobrzeg

Napisano 28 marzec 2012 - 12:55

Rama żadnego lakieru nie dostanie? Ja bym zdarł lakier z tego RDX'a i pomalował go wespół z ramą na jeden kolorek. Do kierowicy dać korki od mtb i po sprawie, taka z dziurą być nie może bo to syf nie do ogarnięcia. :-P
Mi osobiście nie widzą się tutaj opony w takim kolorze. Pasowałyby tu albo czerwono-czarne, albo całe czarne. Byłoby bardziej neutralnie i pasownie. I do tego jakieś ludzkie pedały typu PD-M540 i jazda :mrgreen:

Nie dostanie, ma być surowo.

Widelca nie ruszam, bo jest na gwarancji, a troche szkoda mi ją tracić, ogólnie faktura wegla mi się podoba - tylko te logo, prawdopodobnie je zakleje poprostu.

MI OPONY TEŻ SIE BARDZO NIE PODOBAJĄ - pasują jak pięść do ryja, są naprawde paskudne, ale akurat takich mam komplet, w stanie do pojezdzenia, mam jeszcze pro3 ale zmęczone.

chciałbym albo czarno szare PRO3, albo jakieś Ultremo... haha - tak naprawde poprostu coś lekkiego i czarnego - chętnie kupie.

hablabablaS, nie dzieki, mam dwie, pozatym sa naprawde paskudne:D

scooby666, zapraszam do kołobrzegu, na dniach:)

SPIKE, I TY KOLEGO SMIESZ WĄTPIĆ W MOJĄ URODĘ?! haha

#291 scooby666

scooby666
  • Użytkownik
  • 119 postów
  • Skądrdz

Napisano 28 marzec 2012 - 13:38

Spike :< przecież teraz to takie modne ;*

#292 wojtekmtb

wojtekmtb
  • Użytkownik
  • 367 postów
  • Skądmazury

Napisano 28 marzec 2012 - 16:15

Oj tam gadacie opony są spoko, tylko tylną daj taką samą bo będzie lipa jak będą różne.
A kierę w sumie mógłbyś jeszcze ciachnąć żeby tak na prosto była i normalnie korki wsadzić.
Widelec sprzedaj i wstaw stalowy będzie lepiej pasować ;-)

hablabablaS, ta opona to tylko na śmietnik się nadaje a nie na sprzedaż :evil:

#293 hablabablaS

hablabablaS
  • Użytkownik
  • 116 postów
  • SkądZielona góra

Napisano 28 marzec 2012 - 16:21

wojtekmtb skoro naprawdę tak uważasz to za Ci ją wyślę za drobne 20zł "za przesyłkę" i sobie ją wyrzucisz skoro tak uważasz :) Stalowy, smukły widelec do aluminiowej spuchniętej ramy ? Nie wydaje mi się... z resztą nie jesteś chyba na bieżąco z wątkiem tematu, bo stalowy widelec waży, a Adaaskowi zależy na wadze : )

#294 Adaasko

Adaasko
  • Użytkownik
  • 484 postów
  • SkądKołobrzeg

Napisano 28 marzec 2012 - 18:02

no gdzie, stalowy widelec... :mrgreen:

scooby666, jestem taaki nie modny ;/ :D

hablabablaS, no, w super stanie to ona nie jest, moje dwie sa chyba lepsze, dostalem ze fryko :)

#295 elziomallo

elziomallo
  • Użytkownik
  • 97 postów
  • SkądMiasto Świętej Wieży

Napisano 28 marzec 2012 - 18:16

Wiesz, Ritchey Logic stalowy ważył 570g, to lepiej jak karbon niejeden ;D no i + 20 do szpanu, karbonów masz teraz od groma ;]

#296 KAEM

KAEM
  • Użytkownik
  • 489 postów
  • SkądJawor

Napisano 28 marzec 2012 - 19:12

Teraz jest dobrze po co kombinować ? Stalowy widelec - a może naklejke "SPECIALIZED" hahaha :mrgreen: czarne oponki to dobry kierunek w tym projekcie - poprawiły by efekt! , bo ten pomarańcz to "ni w d..e ni w oko" do niczego nie pasuje :-)

#297 hablabablaS

hablabablaS
  • Użytkownik
  • 116 postów
  • SkądZielona góra

Napisano 28 marzec 2012 - 20:27

Adaasko wiem że nie jest w najlepszym stanie, wręcz gorszym niż dostatecznym. Ale myślałem, że masz tylko tą jedną i się zastanowiłem czy byś nie potrzebował. Skoro masz komplet to git :D No nie pasują też to przyznam :D

#298 Adaasko

Adaasko
  • Użytkownik
  • 484 postów
  • SkądKołobrzeg

Napisano 28 marzec 2012 - 21:17

rower ma być taki Hi-tec look, z czasem wejdzie jakas rama sensowna, bardziej modern, zresztą, nie wyobrażam sobie masywne półzint głowki ze stalowym widelcem, ma być karbon, miał być, i będzie, a 570gram a 395gram - jest róznica.

#299 hablabablaS

hablabablaS
  • Użytkownik
  • 116 postów
  • SkądZielona góra

Napisano 29 marzec 2012 - 17:51

Adaasko ile zajęło Ci szczotkowanie alu ? Używałeś końcówek na wiertarce czy katowałeś ręcznie, bo trochę mnie kusi żeby zrobić wyglądem coś podobnego czyli elementy alu szczotkowane i niebieskie dodatki (nyple, śruby, kominy, zaciski)

#300 elziomallo

elziomallo
  • Użytkownik
  • 97 postów
  • SkądMiasto Świętej Wieży

Napisano 29 marzec 2012 - 18:10

Ten widelec podałem jako ciekawostkę raczej, zresztą ja go nawet na ebayu nie widziałem, tylko w katalogu więc jest pewnie niezłą rzadkością ;]