Skocz do zawarto艣ci

Zdj臋cie

PROJEKT OSTRE KO锟絆 - LOW COST ~7KG

• Zamkni臋ty Temat jest zamkni臋ty
318 odpowiedzi w tym temacie

#281 Adaasko

Adaasko
  • U偶ytkownik
  • 484 post贸w
  • Sk膮dKo艂obrzeg

Napisano 27 marzec 2012 - 20:36

scooby666, hola hola! jeszcze troche : D ale dzi艣 specjalnie dla Ciebie co艣 tam wrzuc臋:)

SPIKE, s膮 s膮, zadnych dziur nie zaklejam, ja je wierce i eksponuje :mrgreen:

Mo偶e kto艣 wie czemu na m贸j raj moja mamusia m贸wi PIEK艁O?
Do艂膮czona grafika

:mrgreen:

a teraz kr贸tka relacja owijkowa - owiniete bez wczuwania si臋, ale rol臋 spe艂nia:

Do艂膮czona grafika

Do艂膮czona grafika

Do艂膮czona grafika

i ca艂o艣c dotychczasowa

Do艂膮czona grafika

juz ju偶 !

#282 SPIKE

SPIKE

Spike

• U偶ytkownik
  • 4693 post贸w
  • Sk膮dKrak贸w

Napisano 27 marzec 2012 - 21:30

nie piek艂o tylko syf .... wpdanij do mnie , wisi u g贸ry pod sufitem ok 30 pare komplet贸w k贸艂 i z .....xxx obreczy hehe , sam nie wiem gdzie co jest ostatnio .
Bardzo 艂adna kiera, b臋dzie zbiera艂a ca艂y deszcz....

Profesjonalny serwis i monta偶 k贸艂 do rower贸w  www.velotech.pl   

Serwis rowerowy - Krak贸w  tel: 666-316-604[email protected]

Masz pytanie o ko艂a - to zadzwo艅 najpierw !!!!!!!  w godz. - 12.oo - 19.oo

#283 Adaasko

Adaasko
  • U偶ytkownik
  • 484 post贸w
  • Sk膮dKo艂obrzeg

Napisano 27 marzec 2012 - 21:34

Zaraz tam syf :D

normalnie jest lepiej, tylko teraz jest okres budowy trzech rowerk贸w i tak jakos...:D

w deszczu jezdzic nie b臋dzie, najwyzej bedzie le偶akowa艂 do g贸ry nogami. :mrgreen:

#284 Bikemaster

Bikemaster
  • U偶ytkownik
  • 1048 post贸w
  • Sk膮dWWL

Napisano 27 marzec 2012 - 22:07

Rama 偶adnego lakieru nie dostanie? Ja bym zdar艂 lakier z tego RDX'a i pomalowa艂 go wesp贸艂 z ram膮 na jeden kolorek. Do kierowicy da膰 korki od mtb i po sprawie, taka z dziur膮 by膰 nie mo偶e bo to syf nie do ogarni臋cia. :-P
Mi osobi艣cie nie widz膮 si臋 tutaj opony w takim kolorze. Pasowa艂yby tu albo czerwono-czarne, albo ca艂e czarne. By艂oby bardziej neutralnie i pasownie. I do tego jakie艣 ludzkie peda艂y typu PD-M540 i jazda :mrgreen:

#285 hablabablaS

hablabablaS
  • U偶ytkownik
  • 116 post贸w
  • Sk膮dZielona g贸ra

Napisano 27 marzec 2012 - 22:20

Adaasko chcesz jeszcze jedn膮 pomara艅czow膮 gp 3000 ? Ma ju偶 porz膮dnie przejechane i kilka dziurek od kamyczk贸w ale nic na wylot. za 15 + przesy艂ka Ci j膮 oddam , bo mi nie potrzebna. Wsadzisz j膮 sobie na prz贸d, a t膮 swoj膮 na ty艂 i troch臋 po艣migasz :D No i ten materia艂owy pasek jest ju偶 troch臋 "sfrendzlowany", wyczy艣cisz j膮 sobie i jako艣 poci膮gnie o ile b臋dziesz j膮 chcia艂. http://desmond.image....jpg&res=medium

#286 scooby666

scooby666
  • U偶ytkownik
  • 119 post贸w
  • Sk膮drdz

Napisano 27 marzec 2012 - 22:52

Adaaa艣ko! dzi臋kuj臋! 艢liczny jest! Kiedy艣 Ci go zabior臋 i pojad臋 na wycieczk臋 ;) Wyczyszcz臋 i oddam ;)

#287 SPIKE

SPIKE

Spike

• U偶ytkownik
  • 4693 post贸w
  • Sk膮dKrak贸w

Napisano 28 marzec 2012 - 06:37

Addaasko jest 艣liczny ?? a kt贸rej strony ? goli nogi czy klate ?

Do ostrego proponuje oponki Fixie Pops, s膮w r贸偶nych kolorach , 艂adne i 艣miganckie

Profesjonalny serwis i monta偶 k贸艂 do rower贸w  www.velotech.pl   

Serwis rowerowy - Krak贸w  tel: 666-316-604[email protected]

Masz pytanie o ko艂a - to zadzwo艅 najpierw !!!!!!!  w godz. - 12.oo - 19.oo

#288 Gosc_sebreef_*

Gosc_sebreef_*
  • Go艣膰

Napisano 28 marzec 2012 - 06:59

Fajny projekt, bardzo fajny, kibicuj臋 8-) hablabablaS, Dlaczego ju偶 nie je藕dzisz na tej oponie?

Pozdrawiam
seb

#289 hablabablaS

hablabablaS
  • U偶ytkownik
  • 116 post贸w
  • Sk膮dZielona g贸ra

Napisano 28 marzec 2012 - 09:43

Nie pasuje mi kompletnie do rowerka i podmieni艂em j膮 na Michelina Lithiona, a do szerokich stars circle ona nie pasuje 偶ebym m贸g艂 j膮 wyko艅czy膰 na tyle.

#290 Adaasko

Adaasko
  • U偶ytkownik
  • 484 post贸w
  • Sk膮dKo艂obrzeg

Napisano 28 marzec 2012 - 12:55

Rama 偶adnego lakieru nie dostanie? Ja bym zdar艂 lakier z tego RDX'a i pomalowa艂 go wesp贸艂 z ram膮 na jeden kolorek. Do kierowicy da膰 korki od mtb i po sprawie, taka z dziur膮 by膰 nie mo偶e bo to syf nie do ogarni臋cia. :-P
Mi osobi艣cie nie widz膮 si臋 tutaj opony w takim kolorze. Pasowa艂yby tu albo czerwono-czarne, albo ca艂e czarne. By艂oby bardziej neutralnie i pasownie. I do tego jakie艣 ludzkie peda艂y typu PD-M540 i jazda :mrgreen:

Nie dostanie, ma by膰 surowo.

Widelca nie ruszam, bo jest na gwarancji, a troche szkoda mi j膮 traci膰, og贸lnie faktura wegla mi si臋 podoba - tylko te logo, prawdopodobnie je zakleje poprostu.

MI OPONY TE呕 SIE BARDZO NIE PODOBAJ膭 - pasuj膮 jak pi臋艣膰 do ryja, s膮 naprawde paskudne, ale akurat takich mam komplet, w stanie do pojezdzenia, mam jeszcze pro3 ale zm臋czone.

chcia艂bym albo czarno szare PRO3, albo jakie艣 Ultremo... haha - tak naprawde poprostu co艣 lekkiego i czarnego - ch臋tnie kupie.

hablabablaS, nie dzieki, mam dwie, pozatym sa naprawde paskudne:D

scooby666, zapraszam do ko艂obrzegu, na dniach:)

SPIKE, I TY KOLEGO SMIESZ W膭TPI膯 W MOJ膭 UROD臉?! haha

#291 scooby666

scooby666
  • U偶ytkownik
  • 119 post贸w
  • Sk膮drdz

Napisano 28 marzec 2012 - 13:38

Spike :< przecie偶 teraz to takie modne ;*

#292 wojtekmtb

wojtekmtb
  • U偶ytkownik
  • 367 post贸w
  • Sk膮dmazury

Napisano 28 marzec 2012 - 16:15

Oj tam gadacie opony s膮 spoko, tylko tyln膮 daj tak膮 sam膮 bo b臋dzie lipa jak b臋d膮 r贸偶ne.
A kier臋 w sumie m贸g艂by艣 jeszcze ciachn膮膰 偶eby tak na prosto by艂a i normalnie korki wsadzi膰.
Widelec sprzedaj i wstaw stalowy b臋dzie lepiej pasowa膰 ;-)

hablabablaS, ta opona to tylko na 艣mietnik si臋 nadaje a nie na sprzeda偶 :evil:

#293 hablabablaS

hablabablaS
  • U偶ytkownik
  • 116 post贸w
  • Sk膮dZielona g贸ra

Napisano 28 marzec 2012 - 16:21

wojtekmtb skoro naprawd臋 tak uwa偶asz to za Ci j膮 wy艣l臋 za drobne 20z艂 "za przesy艂k臋" i sobie j膮 wyrzucisz skoro tak uwa偶asz :) Stalowy, smuk艂y widelec do aluminiowej spuchni臋tej ramy ? Nie wydaje mi si臋... z reszt膮 nie jeste艣 chyba na bie偶膮co z w膮tkiem tematu, bo stalowy widelec wa偶y, a Adaaskowi zale偶y na wadze : )

#294 Adaasko

Adaasko
  • U偶ytkownik
  • 484 post贸w
  • Sk膮dKo艂obrzeg

Napisano 28 marzec 2012 - 18:02

no gdzie, stalowy widelec... :mrgreen:

scooby666, jestem taaki nie modny ;/ :D

hablabablaS, no, w super stanie to ona nie jest, moje dwie sa chyba lepsze, dostalem ze fryko :)

#295 elziomallo

elziomallo
  • U偶ytkownik
  • 97 post贸w
  • Sk膮dMiasto 艢wi臋tej Wie偶y

Napisano 28 marzec 2012 - 18:16

Wiesz, Ritchey Logic stalowy wa偶y艂 570g, to lepiej jak karbon niejeden ;D no i + 20 do szpanu, karbon贸w masz teraz od groma ;]

#296 KAEM

KAEM
  • U偶ytkownik
  • 489 post贸w
  • Sk膮dJawor

Napisano 28 marzec 2012 - 19:12

Teraz jest dobrze po co kombinowa膰 ? Stalowy widelec - a mo偶e naklejke "SPECIALIZED" hahaha :mrgreen: czarne oponki to dobry kierunek w tym projekcie - poprawi艂y by efekt! , bo ten pomara艅cz to "ni w d..e ni w oko" do niczego nie pasuje :-)

#297 hablabablaS

hablabablaS
  • U偶ytkownik
  • 116 post贸w
  • Sk膮dZielona g贸ra

Napisano 28 marzec 2012 - 20:27

Adaasko wiem 偶e nie jest w najlepszym stanie, wr臋cz gorszym ni偶 dostatecznym. Ale my艣la艂em, 偶e masz tylko t膮 jedn膮 i si臋 zastanowi艂em czy by艣 nie potrzebowa艂. Skoro masz komplet to git :D No nie pasuj膮 te偶 to przyznam :D

#298 Adaasko

Adaasko
  • U偶ytkownik
  • 484 post贸w
  • Sk膮dKo艂obrzeg

Napisano 28 marzec 2012 - 21:17

rower ma by膰 taki Hi-tec look, z czasem wejdzie jakas rama sensowna, bardziej modern, zreszt膮, nie wyobra偶am sobie masywne p贸艂zint g艂owki ze stalowym widelcem, ma by膰 karbon, mia艂 by膰, i b臋dzie, a 570gram a 395gram - jest r贸znica.

#299 hablabablaS

hablabablaS
  • U偶ytkownik
  • 116 post贸w
  • Sk膮dZielona g贸ra

Napisano 29 marzec 2012 - 17:51

Adaasko ile zaj臋艂o Ci szczotkowanie alu ? U偶ywa艂e艣 ko艅c贸wek na wiertarce czy katowa艂e艣 r臋cznie, bo troch臋 mnie kusi 偶eby zrobi膰 wygl膮dem co艣 podobnego czyli elementy alu szczotkowane i niebieskie dodatki (nyple, 艣ruby, kominy, zaciski)

#300 elziomallo

elziomallo
  • U偶ytkownik
  • 97 post贸w
  • Sk膮dMiasto 艢wi臋tej Wie偶y

Napisano 29 marzec 2012 - 18:10

Ten widelec poda艂em jako ciekawostk臋 raczej, zreszt膮 ja go nawet na ebayu nie widzia艂em, tylko w katalogu wi臋c jest pewnie niez艂膮 rzadko艣ci膮 ;]