Kierownicaa 3T ventus czy ktos ma?
Started By
Gosc_karas83_*
, 14 lut 2012 19:14
20 odpowiedzi w tym temacie
#2 Gosc_xsnailx_*
Napisano 14 luty 2012 - 20:35
Ta kierownica jest generalnie do triathlonu, nie jest "Uci legal", z gamy 3t mozna polecic brezze (nano) lub aure. Jesli bys chcial zobaczyc aure to zapraszam do cieszyna ale dopiero jak mi sie rowerek zlozy (w polowie marca mysle) ew moge podjechac do ustronial lub wisly
Napisano 14 luty 2012 - 20:48
Tak jak pisze, xsnailx - chociaż jest to topowy model, to wyprodukowany pod kątem traithlonu, niezgodny z UCI.
Pod tym linkiem znajdziesz recenzje w języku angielskim.
Pod tym linkiem znajdziesz recenzje w języku angielskim.
#4 Gosc_xsnailx_*
Napisano 14 luty 2012 - 22:08
#7 Gosc_karas83_*
Napisano 15 luty 2012 - 13:30
aktualnie mam starego felta f55 i niedawno zakupiona rame colnago carbonissimo, nic specjalnego ale prosze sie nie smiac chce zrobic sobie sam rame na styl P5
w cieszyie jest churtowna materiaow weglowych carbon kevlar.
moze mi sie uda zawsze chcialem miec takie cos
w cieszyie jest churtowna materiaow weglowych carbon kevlar.
moze mi sie uda zawsze chcialem miec takie cos
Napisano 16 luty 2012 - 19:32
Szczerze mówiąc mając 2000 zł na czasówkę wolał bym kupić taką ramę
niż połamane Colnago i potem naprawiać i maskować. Jeśli go przerobisz na "cervelo-look" to z oryginalnej ramy i tak nic nie zostanie. Na zdjęciach nie ma haka i z dostaniem go też może być problem.
niż połamane Colnago i potem naprawiać i maskować. Jeśli go przerobisz na "cervelo-look" to z oryginalnej ramy i tak nic nie zostanie. Na zdjęciach nie ma haka i z dostaniem go też może być problem.
Napisano 17 luty 2012 - 10:10
KRZYSIEK - z całym szacunkiem ale nie masz pojęcia podstaw właściwości ''carbonu'' więc jak czegoś nie wiesz - nie wypowiadaj się i nie zaśmiecaj/ daj chłopu przynajmniej NADZIEJĘ.
Stal, alu, tytan przy upadku wygnie się i tak pozostanie a ''carbon'' ??????
A No właśnie a carbon.................
Jarek-LT
Stal, alu, tytan przy upadku wygnie się i tak pozostanie a ''carbon'' ??????
A No właśnie a carbon.................
Jarek-LT
#19 Gosc_KeNaJ_*
Napisano 17 luty 2012 - 10:38
Jarek-LT, z tego co pamiętam dajesz gwarancję na naprawę, więc pewnie wiesz co robisz. Ale co mnie zastanawia - stan włókna chociażby na łączeniach rur (suport, górne widełki) może być w lekko opłakanym stanie i w przyszłości może strzelić. Badasz stan włókna w jakiś sposób (ultradźwięki czy inne bajery) czy po prostu doświadczone oko to widzi?