Cześć Wszystkim!
Szukam roweru do ok 5000zł. Chciałbym aby był: min. na osprzęcie 105, rama+widelec z carbonu (jakaś solidna podstawa- najlepiej na gwarancji). Rozmiar w geo. klasycznej 54 slopping 52 (mam 179cm). ;-)
Zainteresował mnie TEN ROWER
Napęd tj. kaseta i łańcuch są zupełnie nowe, owijka także. Rama podobno w bardzo dobrym stanie - co ważne do roweru są dokumenty-gwarancja a sprzedawca jest w stanie obniżyć cenę poniżej 5000zł. Co myślicie na temat tego roweru? Warto? Rama podobno lekka i sztywna...wiem, że Kelly's to nie jest jakaś szosowa legenda...ale skoro ma gwarancję? Warto się skusić? :roll:
[ocena] Kelly's URC 6.9
Started By
Gosc_monti13_*
, 09 Mar 2012 19:27
3 replies to this topic
Gosc_mackie_*
Posted 09 March 2012 - 19:51
Rower jak rower Bardzo ładny ale na pewno nie wart swojej ceny jak już zauważyłeś
Szukaj a znajdziesz zwłaszcza ze budżet nie jest mały ;-)
Koła jakieś No name( przynajmniej tak ze zdjęcia wnioskuję) Osprzęt Shimano też nie najnowszy, wprawdzie 5600 ale w tej cenie znajdziesz zapewne 5700 no i wisienka na torcie " rower sprzedaję bez koszyka Zefala i ze standardowym siodełkiem Fizika " Oferujac rower w takiej cenie nie robi się takich rzeczy ;-)wiem, że Kelly's to nie jest jakaś szosowa legenda
Szukaj a znajdziesz zwłaszcza ze budżet nie jest mały ;-)
Posted 10 March 2012 - 07:56
Ja do Kellysa nic nie mam. Większość tych "marek" jest i tak robiona w tej samej fabryce, a sama marka nie jeździ. A ta konkretna oferta to lipa. W takiej cenie można szukać nowego sprzętu "kompleksowo" na 6700 - zwłaszcza, że ceny teraz są jeszcze zimowo promocyjne.