Jump to content

[ocena] Kelly's URC 6.9

3 replies to this topic

#1 Gosc_monti13_*

Gosc_monti13_*
  • Gość

Posted 09 March 2012 - 19:27

Cześć Wszystkim!

Szukam roweru do ok 5000zł. Chciałbym aby był: min. na osprzęcie 105, rama+widelec z carbonu (jakaś solidna podstawa- najlepiej na gwarancji). Rozmiar w geo. klasycznej 54 slopping 52 (mam 179cm). ;-)

Zainteresował mnie TEN ROWER

Napęd tj. kaseta i łańcuch są zupełnie nowe, owijka także. Rama podobno w bardzo dobrym stanie - co ważne do roweru są dokumenty-gwarancja a sprzedawca jest w stanie obniżyć cenę poniżej 5000zł. Co myślicie na temat tego roweru? Warto? Rama podobno lekka i sztywna...wiem, że Kelly's to nie jest jakaś szosowa legenda...ale skoro ma gwarancję? Warto się skusić? :roll:

#2 Gosc_mackie_*

Gosc_mackie_*
  • Gość

Posted 09 March 2012 - 19:51

Rower jak rower Bardzo ładny ale na pewno nie wart swojej ceny jak już zauważyłeś

wiem, że Kelly's to nie jest jakaś szosowa legenda

Koła jakieś No name( przynajmniej tak ze zdjęcia wnioskuję) Osprzęt Shimano też nie najnowszy, wprawdzie 5600 ale w tej cenie znajdziesz zapewne 5700 no i wisienka na torcie " rower sprzedaję bez koszyka Zefala i ze standardowym siodełkiem Fizika " Oferujac rower w takiej cenie nie robi się takich rzeczy ;-)
Szukaj a znajdziesz zwłaszcza ze budżet nie jest mały ;-)

#3 localhost

localhost
  • Użytkownik
  • 368 posts
  • SkądMazowsze

Posted 09 March 2012 - 22:37

Kellysa odpusc, z takich marek lepiej Author. Za 5500zl (chyba) jest Cannondale CAAD 10 na 105, troche stargujesz i zmiescisz sie w budzecie (cena ze strony dystrybutora).

#4 miszleu

miszleu
  • Użytkownik
  • 96 posts
  • SkądWarszawa/Piaseczno

Posted 10 March 2012 - 07:56

Ja do Kellysa nic nie mam. Większość tych "marek" jest i tak robiona w tej samej fabryce, a sama marka nie jeździ. A ta konkretna oferta to lipa. W takiej cenie można szukać nowego sprzętu "kompleksowo" na 6700 - zwłaszcza, że ceny teraz są jeszcze zimowo promocyjne.

Reply to this topic