Zależy która wersja, jeżeli chodzi o WH-7900-C24-CL to długość szprych wygląda tak:
Przód - 282mm
Tył - 302mm
Ale lepiej wypytaj kolege konkretnie o model bo np wersja TL ma od strony kasety 304mm
Pęknięta szprycha - co dalej?
Started By
Gosc_tozik_*
, 28 lip 2008 09:28
64 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 02 luty 2012 - 20:16
psyhol i reszta, macie strone shimano
http://techdocs.shim...4&bmUID=jh2i2i6
na tej stronie można wybrać model koła a wcześniej rocznik i wszystko jest pdf-ów od cholery i opisów, włącznie z rozpiską długości szprych .
Dotyczy to wszystkich szpejów shimano !!!
http://techdocs.shim...4&bmUID=jh2i2i6
na tej stronie można wybrać model koła a wcześniej rocznik i wszystko jest pdf-ów od cholery i opisów, włącznie z rozpiską długości szprych .
Dotyczy to wszystkich szpejów shimano !!!
Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów www.velotech.pl
Serwis rowerowy - Kraków tel: 666-316-604, [email protected]
Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!! w godz. - 12.oo - 19.oo
Napisano 02 luty 2012 - 21:11
Link nie działa.
Wszedłem na techdoca kół, ale znalazłem tylko kod elementu. Google wrzuciło mnie do cykloturu, a oni podesłali koledze szprychę 286, która okazała się za krótka. Długości niestety nie znalazłem - mam sporo innych rzeczy na głowie, nie mam dzisiaj czasu przeszukiwać tego dokładnie. Liczyłem więc na życzliwość i wiedzę braci szosowej - i się nie zawiodłem
Swoją drogą, jeśli coś potrzebuję, to często szukam właśnie w google techdoc-ów z kodem elementu, którego szukam. Fajna sprawa z tym dostępem do dokumentacji.
Wszedłem na techdoca kół, ale znalazłem tylko kod elementu. Google wrzuciło mnie do cykloturu, a oni podesłali koledze szprychę 286, która okazała się za krótka. Długości niestety nie znalazłem - mam sporo innych rzeczy na głowie, nie mam dzisiaj czasu przeszukiwać tego dokładnie. Liczyłem więc na życzliwość i wiedzę braci szosowej - i się nie zawiodłem
Swoją drogą, jeśli coś potrzebuję, to często szukam właśnie w google techdoc-ów z kodem elementu, którego szukam. Fajna sprawa z tym dostępem do dokumentacji.
Napisano 02 luty 2012 - 21:41
Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów www.velotech.pl
Serwis rowerowy - Kraków tel: 666-316-604, [email protected]
Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!! w godz. - 12.oo - 19.oo