Zalew jeziorsko
Started By
miko777
, 09 Aug 2008 17:56
18 replies to this topic
Posted 09 August 2008 - 19:12
Jeszcze tydzień temu byłem w okolicy (Łódź/Bełchatów), miałem nawet w planach trasę przez Sieradz, objechanie zalewu i powrót (coś koło 180km), ale plany trochę się pozmieniały i ostatecznie tylko objechałem Zalew Sulejowski przez Sulejów, Tomaszów Mazowiecki i Piotrków
Posted 11 August 2008 - 06:20
Ja kilka razy w roku okrążam Zalew, przy czym na ogół jadę od strony Szadku i dalej przez Porczyny, Krępę, zaporę na Zalewie, Jeziorsko, Wartę, Sieradz i dalej w kierunku Łodzi. Trasa jest rewelacyjna, o dobrej nawierzchni, ruch aut nieduży, atrakcyjna widokowo, trochę zmarszczek.
Gosc_Tompoz_*
Posted 23 August 2008 - 22:09
Jesteś za daleko od Łodzi by spotykać grupy kolarzy na treninngach........................................................... nieraz Aleksandrowiacy podczas swocih ustawek zapuszczają się nad Jeziorska................................................ale mieszkasz na daleko.
Tompoz
Tompoz
Posted 25 August 2008 - 22:02
elo!!
Na jeziorsku kilka dni temu byłem, ale koniec urlopu i znów w Poznaniu :-)
miko777 do Turku trochę daleko masz na trening. W każdym razie zwykle o 9.00 w niedzielę w rynku w Turku zbiera się jakaś grupka amatorów kolarstwa na trening na szosie. Fakt, że większość z nich na góralach śmiga, ale taki już ten kraj.
Magdo z Władysławowa a Ty z wiarą z Turku nie śmigasz? A Celinę znasz?
Pozdro!
Na jeziorsku kilka dni temu byłem, ale koniec urlopu i znów w Poznaniu :-)
miko777 do Turku trochę daleko masz na trening. W każdym razie zwykle o 9.00 w niedzielę w rynku w Turku zbiera się jakaś grupka amatorów kolarstwa na trening na szosie. Fakt, że większość z nich na góralach śmiga, ale taki już ten kraj.
Magdo z Władysławowa a Ty z wiarą z Turku nie śmigasz? A Celinę znasz?
Pozdro!
Gosc_magda_*
Posted 26 August 2008 - 18:50
mowisz serio? duzo osob tam jezdzi? i w jakim wieku itd? na goralach to rozumiem ze na takich zwyklych rowerkach z przezutkami?W każdym razie zwykle o 9.00 w niedzielę w rynku w Turku zbiera się jakaś grupka amatorów kolarstwa na trening na szosie. Fakt, że większość z nich na góralach śmiga, ale taki już ten kraj.
nie wiedzialam ze tam takie cos jest, bo w turku w niedziele o tej porze nie bywam. Nie znam zadnej Celiny. kto to jest?
;-)
Posted 26 August 2008 - 21:09
he he,
Ale narobiłem zamieszania z tą Celiną :-)
A to taka znana w tureckim światku kolarskim 17-letnia była triathlonistka. Rzuciła jednak triathlon obecnie pozostaje jedynie przy kolarstwie. W sobotę zajęła
2 miejsce w kategorii a 4 w open kobiet w maratonie MTB w Golubiu Dobrzyniu. Także Celina wymiata. :-) A ponadto jest całkiem urodziwa. Także skojarzenia z celiną z piosenki Kazika są nieadekwatne :-)
Myślałem, że z racji wieku i zainteresowań Magda ją zna. Ot tyle. Jednak nie.
Pozdro wszystkim co znają i nie znają Celiny :mrgreen:
Ale narobiłem zamieszania z tą Celiną :-)
A to taka znana w tureckim światku kolarskim 17-letnia była triathlonistka. Rzuciła jednak triathlon obecnie pozostaje jedynie przy kolarstwie. W sobotę zajęła
2 miejsce w kategorii a 4 w open kobiet w maratonie MTB w Golubiu Dobrzyniu. Także Celina wymiata. :-) A ponadto jest całkiem urodziwa. Także skojarzenia z celiną z piosenki Kazika są nieadekwatne :-)
Myślałem, że z racji wieku i zainteresowań Magda ją zna. Ot tyle. Jednak nie.
Pozdro wszystkim co znają i nie znają Celiny :mrgreen:
Posted 28 August 2008 - 12:55
ja w turku na rowerze jeszcze nie bylem bo wole trase na podebice (mniej ruchu) chociaz pare razy bylem na dabrowa ale dalej jest za duzy ruch a do turku zeby byc o 9h to musialbym wyjechac przed 8h bo mam 40km ale zebym wiedzial gdzie i ile kilometrow robia to moze bym sie postaral :-> jak cos wiecej wiecie to napiszcie. a z kat dokladniej jestesz magda :?: