http://allegro.pl/ko...2338599155.html
Mogę kupić taką szosę jak na zdjęciu powyżej tylko że: szosa cała na grupie shimano 105 1055 z manetkami na ramie,obręcze Wolber, mostek Cinelli, gość chce 900zł nie wiem czy to nie jest zbyt wygórowana cena?
rower do oceny Koga Miyata
Started By
kmorto
, 16 May 2012 20:02
9 replies to this topic
Posted 16 May 2012 - 20:10
4-5 stówek a nie ...9 ,
Ja za swoją w pięknych barwach płomiennych dałem okazyjnie sporo taniej i jak igła a nie potyraną
Ja za swoją w pięknych barwach płomiennych dałem okazyjnie sporo taniej i jak igła a nie potyraną
Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów www.velotech.pl
Serwis rowerowy - Kraków tel: 666-316-604, [email protected]
Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!! w godz. - 12.oo - 19.oo
Posted 17 May 2012 - 15:58
thestyl, owszem jest, ale nie ten. za 900 szukaj używki z klamkomanetkami jak chcesz, a jak klasyk to za 900 znajdziesz na dura ace i to nowszej, a nie na 105. zależy w czym gustujesz. możesz zrobić jeszcze inaczej i kupić coś za 400-500 w niezłym stanie, i wrzucić klamkomanetki ultegry stare za 250 zł.
Posted 17 May 2012 - 19:14
Hrehor, a mógłbyś powiedzieć gdzie można kupić coś dobrego za 400-500zł bo bardzo odpowiadała by mi taka opcja. Jak patrzę teraz na allegro to na 105 właśnie idą po 800-900 i to w słabym stanie jak na moje oko. :/ Dobrze bo już miałem brać tą Kogę na 105 bo to od gościa w moim mieście ale stwierdziłem że to trochę drogo a targować się nie chciał bo mówi że jak nie wezmę to przełoży na aluminiową ramę i sprzeda za 1500
A i jeszcze zależy mi jeszcze żeby coś teraz dorwać nie muszę jakoś strasznie szybko bo nie chcę przepłacić ale tak na wakacje chciałbym już kupić. Da się dorwać jakąś okazję w sezonie???
A i jeszcze zależy mi jeszcze żeby coś teraz dorwać nie muszę jakoś strasznie szybko bo nie chcę przepłacić ale tak na wakacje chciałbym już kupić. Da się dorwać jakąś okazję w sezonie???
Posted 17 May 2012 - 21:56
nie sprzeda za 1500 choćby skały srały. wstrzymaj się jeszcze z kilka dni, napewno coś wyskoczy bo codziennie wyskakuje. za 500 - 600 zł możesz kupić jak ostatnio patrzyłem to byly motobecane na 105 i jakaś gazelka na 105/600. za 900 możesz kupić klasyka, ale jak ma coś naprawdę wartego uwagi. a to za tą cenę to już by mogło mieć.
ewentualnie jak chce Ci się jeździć to do wrocławia, albo też patrz od kolegów z forum może coś wyrwiesz, bo czasami maja fajny stuff w łapach.
pozdr.
ewentualnie jak chce Ci się jeździć to do wrocławia, albo też patrz od kolegów z forum może coś wyrwiesz, bo czasami maja fajny stuff w łapach.
pozdr.