Witam.
Planuje wymienić zjechane opony w tym rowerku. Nie ukrywam, że chcę coś bardziej na szosę niż na teren. Na 26x 1.90 trochę ciężko. Co byście polecali poniżej 1.50 ? Oczywiście w miarę rozsądnej cenie, bo robię rocznie około 3K km i nie potrzebuję wydawać fortuny na opony :mrgreen: Nadawały by się te Maxxis Detonator?
Do hexagona V3
Started By
rafallo207
, 27 maj 2012 10:14
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 27 maj 2012 - 10:53
Polecam IRC Smoothie, rozmiar to 26x1.25. Po szosie idą gładko, a jak trzeba to i w terenie dają radę. Nie raz i nie dwa jeździłem na nich po lesie i było w porządku. Do tego są tanie, bo lekko ponad 30 zł za sztukę, a ścierają się wolno. Tylko widzę teraz może być problem z ich dostępnością, ale warto poszukać.
Wpisz w google: "IRC Smoothie" i wyskoczy Ci pełno wyników z for, różnych testów. Poczytaj o nich, ja od siebie polecam, bo sam używałem przez długi czas i zamierzam do nich powrócić.
Wpisz w google: "IRC Smoothie" i wyskoczy Ci pełno wyników z for, różnych testów. Poczytaj o nich, ja od siebie polecam, bo sam używałem przez długi czas i zamierzam do nich powrócić.
Napisano 27 maj 2012 - 15:40
taaa tylko gdzie są smothie ?? bo 2 lata temu jeszzce miałem resztke, irc w Europie nie ma od 2 lat ale fakt , ludzie kupowali je bo bardzo dobrze trzymały sie szosy .
masz Maxxisy i Continentale , Kendy są też, wystarczy wpisaćw google 26 x 1.5
Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów www.velotech.pl
Serwis rowerowy - Kraków tel: 666-316-604, [email protected]
Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!! w godz. - 12.oo - 19.oo
Napisano 27 maj 2012 - 16:09
taaa tylko gdzie są smothie ?? bo 2 lata temu jeszzce miałem resztke, irc w Europie nie ma od 2 lat ale fakt , ludzie kupowali je bo bardzo dobrze trzymały sie szosy .
A no właśnie... Chyba poszukam Maxxisa albo continentala.