Złożenie roweru
Posted 01 June 2012 - 16:53
Chciałem zapytać co mi będzie dokładnie potrzebne. Jeśli jest możliwość proszę o listę w punktach np.:
1. rama
2. hamulce (tutaj np ile sztuk
3. jakieś linki (długość)
Ja się na tym nie znam więc dlatego pytam.
Posted 01 June 2012 - 17:33
2. hamulce (tutaj np ile sztuk
4 sztuki. Na każde koło.
Posted 01 June 2012 - 18:18
PS.
Jak nie wiesz z czego sie rower składa , to nie bierz się za to bo to nie pojedzie
Posted 01 June 2012 - 19:25
wiem z czego sie sklada rower zwyly ale chcialem zlozyc szosowke a do niego sa inne czesci
Posted 01 June 2012 - 20:05
chcialem zlozyc szosowke a do niego sa inne czesci
Masz racje, do tego szosówki są inne części. Np koła nie są koliste tylko jajowate. Pamiętaj, żeby zwrócić na to uwagę gdy będziesz kupował koła w sklepie. Poza tym ramy są wykonane z drewna, żeby lepiej pływały co jest bardzo ważne podczas jazdy po szosie. Poza tym pedałuje się do tyłu i potrzebny jest specjalny wolnobieg.
Posted 01 June 2012 - 20:37
Posted 01 June 2012 - 21:28
Na razie jesteś jak jaskiniowiec który chce dyskutować o teorii kwantowej . , to nic dziwnego , że chłopcy robią zwałę .
Duża część z nas , szczególnie starsi też zaczynała podobnie .
Posted 01 June 2012 - 21:58
Gosc_sebreef_*
Posted 01 June 2012 - 22:57
Stary, możesz se być Chamem z Pruszkowa, tyle że tym postem raczej podbijasz do Buraka z Koziej Wólki... Bez urazy, serio, zapomniał wół jak cielęciem był... Zrobiło Ci się milej jak to napisałeś? Zadaj sobie pytanie - pomogłes czy kapnałes w jaja kogoś kto być może miał jakiś pomysł na spędzenie wolnego czasu inaczej niż pod sklepem z tanim winem w łapie? Pamietaj - "Nie oceniaj, jeśli nie chcesz być oceniany"... Przepraszam za OT, ale nie wytrzymałem...chcialem zlozyc szosowke a do niego sa inne czesci
Masz racje, do tego szosówki są inne części. Np koła nie są koliste tylko jajowate. Pamiętaj, żeby zwrócić na to uwagę gdy będziesz kupował koła w sklepie. Poza tym ramy są wykonane z drewna, żeby lepiej pływały co jest bardzo ważne podczas jazdy po szosie. Poza tym pedałuje się do tyłu i potrzebny jest specjalny wolnobieg.
A tak w temacie, to założycielu wątku, przeczytaj i posłuchaj Rebego
Pozdrawiam
seb
Posted 02 June 2012 - 00:19
Jak nie kąsasz ironii oraz powodów, dla których się nią posłużyłem to prześpij się, a rano przeczytaj co napisał rebe.
Autor tematu nie jest zielony tylko arogancki i leniwy skoro zadaje takie pytania. To i tak bardziej korzystna dla niego wersja
A ja kiedy byłem cielęciem to miałem tylko dziadka, który potrafił naprawić rower, kolegów, profesjonalny sklep rowerowy do którego wchodziłem z pewną nieśmiałością i czasopisma rowerowe. A i tak nigdy nie zadałbym tak żenującego pytania, bo cytując piękną parafrazę użytą przez kolegę wyżej "rower jaki jest każdy widzi".
Teraz wszystko jest w internecie na jedno kliknięcie. Nawet jeśli ktoś nie widział nigdy roweru to może go sobie wygooglać.
A poza tym oceniam bo chce być oceniany :-P
Posted 02 June 2012 - 09:37
Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów www.velotech.pl
Serwis rowerowy - Kraków tel: 666-316-604, [email protected]
Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!! w godz. - 12.oo - 19.oo

This topic is locked