Przesiadka z MTB na Szose
Posted 05 June 2012 - 18:15
wasze wyniki
co rozumiesz przez wyniki?? Srednia?? Goralem latalem po puszczy kampinoskiej, szosowym po asfalcie ciezko porownywac. Predkosc, z pewnoscia da sie odczuc roznice. Dosc fajne uczucie bo rower nie trudno rozpedzic do 45km/h na plaskim. Troche czasu minelo, zeby przyzwyczaic cialo do nowej pozycji, ale jak juz to sie udalo, to uwazam, ze baranek jest jedna z najwygodniejszych kierownic.
Posted 05 June 2012 - 20:20
Posted 07 June 2012 - 18:47
Posted 07 June 2012 - 21:22
Przepraszam że tak długo nie pisałem. Wyglądało to tak 1 Dzień trasa 65km mocne kręcenia podjazdy. 2 Dzień ta sama trasa ale już na maksa. 3 dzień nogi nic nie kręciły zmęczone były ledwo co jechały, Więc w 4 Dniu zrobiłem trasę 15km młynek. 5 dzień zero rowera a w 6 ta sama trasa 65km lekko z mocniejszymi akcentami ale czułem że nogi nie te, trochę lepiej niż wcześniej ale dalej takie jakby przemęczone nie chciały kręcić.
Spalasz miesnie!!! Gdzie czas na regeneracje?? Po ostrym treningu robie jeden dzien przerwy. A jesli mialbym wiecej czasu jezdzilbym 2 dni, ale oba treningi nie na maxa. U Ciebie 3 dni zajezdzania sie. Organizm ma dosc. Takie jest moje zdanie. Kazdy sie musi wsluchac w swoj organizm. Ja jak lece ostro staram sie zrobic jeden dzien przerwy. Zdarza mi sie jezdzic 2 dni pod rzad ostre treningi, ale wtedy 3 odpuszczam i czuje nogi jak z waty.
i ważę 60kg wiec patyk zemnie ;]
jesz cos w trasie?? Jakies batony energetyczne??
Gosc_sebreef_*
Posted 07 June 2012 - 22:26
Pozdrawiam
seb
Posted 08 June 2012 - 05:37
To są moje sposoby na regenerację i sprawdzanie czy organizm zdążył odpocząć po treningu.
Posted 08 June 2012 - 09:05