w jakich kaskach jeździcie?
Started By
lukas_t1
, 03 lip 2006 14:31
103 odpowiedzi w tym temacie
#45 Gosc_noerror_*
Napisano 05 listopad 2007 - 14:13
Ja kupowałem na wakacjach i bardzo mi się śpieszyło (nie miałem czasu żeby uzbierać kasę na cóś lepszego więc kupiłem coś takiego z myślą że zarobie i zmienię po pewnym czasie:
http://allegro.pl/it...y_2_kolory.html
jednak pojeździłem w tym trochę i mi pasuje. Narazie nie mam zamiaru zmieniać.
http://allegro.pl/it...y_2_kolory.html
jednak pojeździłem w tym trochę i mi pasuje. Narazie nie mam zamiaru zmieniać.
Napisano 05 listopad 2007 - 19:40
Ja śmigam na MET duello, teoretycznie to kask MTB, tyle że jak na moją łepetynę leży bardzo dobrze, przy zakupie do wyboru miałem jeszcze jakiś kask Giro, ale dziwnie mi z tyłu odstawał. Z kaskiem to jak z siodełkiem, niby niewielka rzecz a wpływa na komfort jazdy.
Napisano 05 listopad 2007 - 21:52
Jelitek wg mnei to zalezy od tego co kto lubi i do czego jest przyzwyczajony mi te mocowanei z tylu odpowiada moze dlatego ze z innymi nie mialem za bardzo doczynienia i sie musialem przyzwyczaic fakt co do plytkosci to masz racje na poczatku tez mi to pzreszkadzalo teraz smigam nie ma za bardzo kasy na nowy to sie tzreba bylo przyzwyzcaic:)
Napisano 06 listopad 2007 - 16:35
Witamw końcu kupiłem........GIRO ATMOS malowany w barwy DISCOVERY CHANNEL :-D .jest poprostu boski, czuje się jakby był na miarę szyty :mrgreen:
Można wiedzieć gdzie go kupiłeś i za ile ?
Posiadam od 7 lat Bell Evo Pro 2 , kiedys topowy model Bella. Muszę jednak zmienić ponieważ po pierwsze primo wkładki z coolmaxu na których w tym modelu opiera się czacha już się całkowicie podarły ( 2 komplety ) a po drugie primo 7 lat temu trochę inne kształty kasków były w modzie i wyglądam jakby to powiedzieć nieco oldschoolowo :mrgreen:
Taki Disco do roweru by mi pasował :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Chociaż jakoś sentyment mam większy do US Postal.
Pozdrawiam
Napisano 07 listopad 2007 - 16:30
OT do OT: chodziło mi o barwy drużynowe :-)Taki mały OT; U.S. Postal i Discovery Channel to jeden team- nazwę zmienił jakoś z końcem kariery Armstronga, z tego co pamiętam siódme zwycięstwo w TdF Lance odniósł już po zmianie tej nazwy. Pozdro!
Pozdrawiam