Na pewno większość z Was się już zorientowała, że od dłuższego czasu mamy swoje konto na Facebook'u. Zapraszamy do współtworzenia. Dobre miejsce by wstawić link do swojej relacji, fotek z imprez, zaprosić na wyścig czy maraton. Nie każdy ma wenę by przygotować materiały na stronę a i Bodzio zawalony robotą nie zawsze ma czas by wstawić, wiec myślę, że FB to dobre miejsce by się pokazać. Oczywiście nasze konto świadczy o nas, zatem proszę trzymać przyzwoity poziom wpisów, ortografia, polskie znaki diakrytyczne, a dowcipne teksty niech trzymają poziom :-)
LINK do konta na FB
Konto Kolarskiej Drużyny Szpiku na FB
Started By
irimi
, 30 cze 2012 09:26
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 26 wrzesień 2012 - 09:37
Ponieważ nie kazdy ma konto na FB to zachęcam by ewentualne materiały związane z Druzyną przesyłać do mnie, Wigora, Maciej, lub Karola, bo oni są również administratorami naszego konta na FB. Jeśli zatem macie kilka zdań relacji, jakieś fotki, zaproszenie na zawody itp to przesyłacie do nas.
irimi: [email protected]
Wigor: [email protected]
Maciej: [email protected]
Charles: [email protected]
irimi: [email protected]
Wigor: [email protected]
Maciej: [email protected]
Charles: [email protected]
Napisano 12 październik 2012 - 16:42
Panie i Panowie serdecznie zapraszam do kibicowania naszym biegaczom podczas IV Otwartych Mistrzostw Polski Drużyny Szpiku w Maratonie, który odbędzie się w najbliższą niedzielę. Zanim to nastąpi można jeszcze dzisiaj do 21.00, a jutro od 10.00 do 20.00 zajrzeć na nasze drużynowe stoisko na Poznań Sport Fair. W niedzielę ok. 14.00 nastąpi wręczenie nagród osobom, które brały udział w Wakacyjnym Konkursie Fotograficznym oraz najlepszym szpikowym "runnerom" biorącym udział w maratonie. Jeśli dysponujecie wolnym czasem i nie macie pomysłu jak spędzić nadchodzący weekend, to myślę, że warto tam być.
[shadow=red]Stoisko na Poznań Fair[/shadow]
[shadow=darkblue]Mistrzostwa Drużyny Szpiku[/shadow]
[shadow=red]Stoisko na Poznań Fair[/shadow]
[shadow=darkblue]Mistrzostwa Drużyny Szpiku[/shadow]