Nowości sprzętowe
Started By
Gosc_Stas_*
, 14 sty 2007 14:33
2569 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 15 marzec 2013 - 17:43
Z tym, ze te kola maja juz dluga siwa brode.
Napisano 04 kwiecień 2013 - 19:23
Tyl jeszcze jest w miare zorganizowany.
Przednie mocowanie, brrrrrr.
Klamki, kto chcialby zalozyc cos takiego na swojeg bajka?
Jak juz te tarcze maja byc koniecznoscia, to niech jeszcze popracuja, z rok, dwa na dopracowanie tego pomyslu.
Przednie mocowanie, brrrrrr.
Klamki, kto chcialby zalozyc cos takiego na swojeg bajka?
Jak juz te tarcze maja byc koniecznoscia, to niech jeszcze popracuja, z rok, dwa na dopracowanie tego pomyslu.
Napisano 16 kwiecień 2013 - 06:29
nosz...nie mieli w ręku a komentują, ktoś to testował więc pewnie działa jeśli łapy tylko są kompatybilne z rd XX1...już widzę te piękne przełajówki z 1x11 jeszcze tylko powinni zrobić właśnie szosowe blaty XX1, żeby nie trzeba było wsadzać korb mtb albo żadnych chainguardów itp...
Napisano 16 kwiecień 2013 - 11:49
Momencik... czyli oni "wynalezli" 11 rzedowy naped ...JESZCZE RAZ ?
Ile to juz lat Campagnolo robi 11tki ? :-P
Hydraulike z oczywistych wzgledow pomijam - ale ja taki dziwak- kablowo-gwintowo-stalowy jestem :mrgreen:
Ile to juz lat Campagnolo robi 11tki ? :-P
Hydraulike z oczywistych wzgledow pomijam - ale ja taki dziwak- kablowo-gwintowo-stalowy jestem :mrgreen:
psy szczekaja, a karawana jedzie dalej.
porzadek jest domena prostych umyslow, tylko geniusz ogarnie chaos.
#1115 Gosc_kobrys_*
Napisano 16 kwiecień 2013 - 17:48
Jak zawsze kibicowalem Sramowi, w szosie i mtb, tak z ta grupa mam duzy problem zeby ja zrozumiec.
Na 2013 w Redzie zrobili pare zmian: zupelnie przekonstruowana przednia przerzutka, nowa zupelnie kaseta i nowa korba i to bylo cos.
A teraz do tego dolozyli 1 koronke, czyniac wiekszosc komponentow tych grup zupelnie niekompatybilnymi. I do tego te hamulce. Z tego co sie orientuje, mechaniczne Redy naleza do tych mocnych na rynku. Plus wyglad klamek....
Tak po cichu liczylem na elektryke Srama, chociaz takich poglosek nigdy nie bylo.
Z pewnoscia bylaby to najlzejsza grupa na prad.
Na 2013 w Redzie zrobili pare zmian: zupelnie przekonstruowana przednia przerzutka, nowa zupelnie kaseta i nowa korba i to bylo cos.
A teraz do tego dolozyli 1 koronke, czyniac wiekszosc komponentow tych grup zupelnie niekompatybilnymi. I do tego te hamulce. Z tego co sie orientuje, mechaniczne Redy naleza do tych mocnych na rynku. Plus wyglad klamek....
Tak po cichu liczylem na elektryke Srama, chociaz takich poglosek nigdy nie bylo.
Z pewnoscia bylaby to najlzejsza grupa na prad.
#1117 Gosc_intel action_*
Napisano 26 kwiecień 2013 - 13:30
Yishun wprowadził cały wachlarz nowych obręczy, z ciekawych wyrobów to 23mm szerokie obręcze, clinchery, oraz alloy-carbon, czyli coś ala nowy Mavic Cosmc (?) :-)
http://www.yishunbik...-c-139_437.html
http://www.yishunbik...-c-139_437.html