Młodzi kolarze
Napisano 30 sierpień 2012 - 20:46
Dzięki za odp
Napisano 30 sierpień 2012 - 22:39
Pierwszy rok będzie ciężki, ale to ostatni moment na zapisanie się, nie ma już co dłużej zwlekać.
Napisano 30 sierpień 2012 - 23:28
Gosc_Rzysko_*
Napisano 31 sierpień 2012 - 03:46
Średnie przeciętne jak na ten wiek - samemu każdy by tyle dał radę jechać*, więc suma summarum jest dobrze ... słabo jest wtedy gdy samemu na 50km jedzie się średnią 20>... km/h
Ja zaczynałem w wieku 16lat to jest maks jaki przyjmują więc nie trać czasu.
W zależności od województwa mogę pomóc w znalezieniu Team-u.
Abstrahując, krzy1976, czy aby jesteś w stanie uciąć głowę za to co napisałeś ?
Myślę że tą wypowiedzią wpasowałeś się w treść którą tu przytoczę, mianowicie:Średnie z samotnych treningów nic nie mówią/...
vel. każdy gada co mu ślina na język przyniesie.Internetowe forum nie jest żadną wyrocznią.
*-W tym wieku !!!
Napisano 31 sierpień 2012 - 11:19
Napisano 31 sierpień 2012 - 14:55
Rzysko,
juniorzy młodsi po 50 km ? Na treningach to i po 120 potrafi wyjsc , no ale wiadomo po 60-70 , no i po 40 przejazdzki tez jezdzą . średnio na treningach to faktycznie 30-35 km/h, ale wyścigowo to już powyżej 40km/h , na czasówkach tez podobnie ale tym to sie nie masz co martwić , bo to przyjdzie
Napisano 31 sierpień 2012 - 15:22
Idź i próbuj!
Napisano 31 sierpień 2012 - 15:25
Napisano 08 wrzesień 2012 - 22:43
Rzysko - kolejny teoretyk i wyznawca średnich...Ktoś pisze że słaby ?
Średnie przeciętne jak na ten wiek - samemu każdy by tyle dał radę jechać*, więc suma summarum jest dobrze ... słabo jest wtedy gdy samemu na 50km jedzie się średnią 20>... km/h
Ja zaczynałem w wieku 16lat to jest maks jaki przyjmują więc nie trać czasu.
W zależności od województwa mogę pomóc w znalezieniu Team-u.
Abstrahując, krzy1976, czy aby jesteś w stanie uciąć głowę za to co napisałeś ?Myślę że tą wypowiedzią wpasowałeś się w treść którą tu przytoczę, mianowicie:Średnie z samotnych treningów nic nie mówią/...
vel. każdy gada co mu ślina na język przyniesie.Internetowe forum nie jest żadną wyrocznią.
*-W tym wieku !!!
Poza tym chłopaczku inaczej odzywaj się do dużo starszych...
Gosc_szymas_*
Napisano 09 wrzesień 2012 - 06:18
Nie róbcie mu krzywdy trzeba szczerze odpowiedzieć jezdzij sobie hobbystycznie kochaj kolarstwo i tyle. ale sport kwalifikowany nie dla ciebie
Tompoz
Gosc_Rzysko_*
Napisano 10 wrzesień 2012 - 17:24
Ja jestem wyznawcą średniej a ty PIS-u [lubisz znaleźć dziurę w całym], raczej się nie dogadamy... W przypadku osoby która zaczyna trenować, średnia to na ogół główna rzecz od której się wychodzi, nie sprawdza się to tylko w wypadku osoby która trenują z determinacją, a czy tu mamy z tym do czynienia ? Wiem o tym że średnia to nie idealna wykładnia bo jest bardzo zmienna ale mniej więcej daje jakieś informacje o formie a nie jesteś w stanie wymienić jego progów mocy w [W], skoro i on tego nie wie to średnia jest ważną informacją ...
Mam na to cytat pewnej osoby to nie na ten temat ale pasuje jak ulał i tu...
".../W przyszłym roku jedź na Tour de France, pojedź w peletonie, zobaczysz jak będzie, a to że nie masz wytrzymałości i siły eeee pojedziesz w grupie, będzie git/..."