Rower bez osłony łańcucha jest niebezpieczny
Gosc_solid_crank_*
Posted 26 October 2012 - 20:57
Posted 27 October 2012 - 05:53

A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Posted 30 October 2012 - 11:52
Posted 31 October 2012 - 20:21
Ilu producentów wprowadza na polski rynek rowery o podobnej konstrukcji? kilkudziesięciu? A jeden, który w większym stopniu niż pozostali tworzy miejsca pracy jest karany. Wygląda na to, że faktyczne rozwinięcie skrótu jest odmienne od powszechnie znanego...
Jesteśmy chyba jedynym państwem w Europie gdzie 70% rowerów wprowadzanych na rynek nie spełnia wymagań. Choć te same rowery w identycznej konfiguracji nie budzą zastrzeżeń w innych krajach. Ot polskie piekiełko...
Posted 01 November 2012 - 09:36
i pewnie na takiej zasadzie , ktoś kupil górala w teren z korabmi gdzie nie może być osłon i założyl gacie z nogawka, a póżnie z ryjem do UOK ze produkt niebezpieczny .
Towar używkowany niezgodnie z przeznaczeniem , z praktyki wiem że tak jest nagminnie, oczywiście sprzedawcy rowerow brylują w tym temacie elegancko , bo po co sie męczyć, sprzedany rower, prowizja jest i jazda dalej .
a producent - napisze notke w w karcie obslugi roweru ze jeździ sie z krótkimi sznurówkami, i wąskimi gaciami w łydce i po krzyku, widzialem takie zapisy , sorry ale kupując np auto też mozna se drzwiami place uciac, kwestia chęci i poziomu debilizmu.
Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów www.velotech.pl
Serwis rowerowy - Kraków tel: 666-316-604, [email protected]
Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!! w godz. - 12.oo - 19.oo
Posted 01 November 2012 - 11:40
mi wydawało się tak jak przedmówcy że unia wymaga a jak mnie uświadomiła praca w Niemczech unia wymaga a Polska jeszcze bardziej to zaostrza
np. żywność ekologiczna w Niemczech to taka gdzie jest używane max 700kg nawozów sztucznych na 1 hektar w Pl 0. U nich jest oddzielna kategoria bio i wtedy faktycznie bez nawozowo ale cena mniej więc x10 o ile pamiętam
Posted 01 November 2012 - 14:34
jak wyglada gospodarstwo zachodnie od zdrowej żywności - widzialem i porażka śmiechu warta, u nas niektore stare gospodarstwa są bardziej ekologiczne niż tamte
Jade na spisz, tam ma mmleko od krowy, ser, bunca , oscypki jak za starych czasów ! a nie ze sklepu wodzianke i bule sera z proszku.
Ja ostatnio wole jabłka z dzikich drzew i brzydkie pomidory , polską rzepe co ma 20-pare cm a nie holenderska pół metra !!!!
a do czego zmierzamy ?? do tego iż rower bez osłony jest tak samo niebezpieczny jak glebogryzarka , aczkolwiek nią koło piaskownicy sie nie jeździ, bo jak ktoś ma pecha to " i palec w dupie zlamie " jak to ktoś powiedział " , ludziom sie już tak porąbało w glowach że jak ścieżka w lesie jest i nie da sie nią autem przejechać tylko rowerem to trzeba ją wyasfaltować , a to dopiero początek debilizmu jaki ogarnia nas dookola.
poczekajta, jeszcze wprowadzą opłaty za korzystanie z dróg rowerowych :mrgreen: ciekaw jestem , który pierwszy z tym wyskoczy...... ba jak tak dalej będą budować smieciowe drogi nie daj Boże poza miastami to nie bedzie gdzie normalnie potrenować , bo tylko same dr. rowerowe z kostki będą, no a co to za jazda to wiemy iiii trza będzie do lasu uciekac , a tam budka , szlaban i bilet wstępu , hahahaaaaaaaaaa
Posted 01 November 2012 - 20:32
Posted 18 November 2012 - 14:06
co jeszcze mozna zrobic w granicach OBOWIAZUJACEGO prawa dojewanic kare za przechowywanie w domu odpadów w przypadku posiadania niekompletnych rowerów
podobne sytuacje miały mniejsce z posiadaczami zabytkowych samochodów :evil: