Mój Dzisiejszy Trening
Napisano 16 listopad 2023 - 16:46
Żwir: 102,67 km.
Ależ paskudnie się dzisiaj jeździło: zimno, wiatr, w lesie było błotniście i grząsko. Na 30 km zaczęło dosyć mocno padać i zrobłem odwrót, ale po kilkunastu km przestało, ponownie deszcz zaatakował na 90 km.
Po wielu latach ekspoatacji zimowe buty Norhwave wyrażnie straciły część swoich właściwosci i w grubej skarpecie w okolicach 1 stopnia w plusie stopy zaczynają marznąć.
- piotrkol i Marcin321 lubią to
Napisano 16 listopad 2023 - 17:46
Przełaj w terenie.
Kolejny ponury i chłodny dzień - temperatura oscylowała w granicach 3-5 stopni, dodatkowo padał deszcz. Decyzja mogła być jedna - Przełaj i trochę terenu. W lesie cisza i spokój, więc jechało się bardzo dobrze. W końcówce wyszło słońce.
https://www.strava.c...458275/overview
- Marcin321, Dari i lupus lubią to
Napisano 19 listopad 2023 - 14:27
Żwir: 50,93 km.
Już lekki mrozik:
Na 38 km nastąpiłlo przecięcie opony, którego nie uszczelniło mleko. Pomogło wciśnięcie sznurka, ale raz: bałem sie dalej jeździć, dwa:
podczas postoju mocno mnie schłodziło, dodatkowo zaczął padać śnieg więc zrobiłem odwrót.
W zestawie naprawczym były dwa rozmiary sznurka i do otworu bardziej pasowałby grubszy, ale był za gruby dla dołączonego szydełka (nie było możliwości, żeby go założyć) więc wcisnąłem dwa cienkie,
Postanowiłem kupić Dynaplug, ale na razie nie mogę namierzyć w polskich sklepach.
- piotrkol i Marcin321 lubią to
Napisano 19 listopad 2023 - 17:32
Protokół zimowy i u mnie odpalony. Dzisiaj start przy +1 stopniu, w trakcie spadek do -2 i śnieżyca. Trzeba było wyciągnąć wysłużoną zimową kurtkę i zamiast czapki nałożyć kominiarkę. Przełaj, teren mieszany, całkiem spoko dzień mimo warunków
- impa, Marcin321, Dari i 1 inna osoba lubią to
Dodaj odpowiedź