Ewolucja
Started By
iotr
, 05 Jan 2013 16:12
39 replies to this topic
Posted 06 January 2013 - 21:31
Nie polecam. Rama miękka jak masło, przy każdym mocniejszym depnięciu czuć jak się ugina.
Samo dozbrajanie roweru jak najbardziej OK, o ile masz na to czas, ale szczerze radzę: nie na tej ramie.
Samo dozbrajanie roweru jak najbardziej OK, o ile masz na to czas, ale szczerze radzę: nie na tej ramie.
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Posted 11 January 2013 - 20:55
mnie w takim geometria nie siadla w ogóle,
a propo , jak chcesz szukać czegoś to czemu nie np Accenta nówka rama do tego widły jakieś i jazda
a propo , jak chcesz szukać czegoś to czemu nie np Accenta nówka rama do tego widły jakieś i jazda
Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów www.velotech.pl
Serwis rowerowy - Kraków tel: 666-316-604, [email protected]
Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!! w godz. - 12.oo - 19.oo
Posted 13 January 2013 - 23:08
no te shimano to miętkie będą i raczej nie polecam Ci .
Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów www.velotech.pl
Serwis rowerowy - Kraków tel: 666-316-604, [email protected]
Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!! w godz. - 12.oo - 19.oo
Posted 14 January 2013 - 09:38
Cube na prawdę fajny. Może coś jeszcze utargujesz. Musiałbyś dokładnie obejrzeć.
http://www.forumszos...p=236721#236721 poczytaj jeszcze tu.
http://www.forumszos...p=236721#236721 poczytaj jeszcze tu.
Posted 14 January 2013 - 10:26
Mam ten sam frameset Cube'a (z resztą na sell), uważam że to świetny sprzęt, godny polecenia. Nie waży dużo ale jest sztywny i ma fajne geo. Tylko a propos tej aukcji, Cube ma dziwną rozmiarówkę, jednak ten, kto to sprzedaje pisze trochę bzdury w aukcji. Rozmiar tej ramy to 60 (Cube podaje rozmiary w cm, z resztą jest to na naklejce na podsiodłowej) i przy tym rozmiarze efektywna długość TT to 58cm (info na tej samej naklejce). Nie wiem jak u Ciebie z długością kończyn, ale mi się idealnie jeździło na tej ramie w rozmiarze 58 (czyli TT efektywna 56).
No i nie wiem, czy to ważne info, ale ten rower z aukcji to składak, fabrycznie był sprzedawany na kołach fulcrum, nowszej 105 5700 z korbą 3rz i z rurkami FSA.
Mam nadzieję, że trochę rozjaśniłem sytuację
No i nie wiem, czy to ważne info, ale ten rower z aukcji to składak, fabrycznie był sprzedawany na kołach fulcrum, nowszej 105 5700 z korbą 3rz i z rurkami FSA.
Mam nadzieję, że trochę rozjaśniłem sytuację