Road Maraton 2013
Started By
Gosc_Cyborg_*
, 24 Mar 2013 16:41
11 replies to this topic
#1 Gosc_Cyborg_*
Posted 24 March 2013 - 16:41
Jako młody ....... :-) stażem w Drużynie Szpiku może się za bardzo wychylam, ale może mielibyście -śmy ochotę na zgłoszenie drużyny do cyklu? Wiem, że każdy może zgłosić się indywidualnie, ale jest organizowana również czasówka drużynowa i to na początku sezonu, a warto zgłosić najpierw drużynę a potem poszczególne osoby w jej barwach startujące.
Co Wy na to?
Co Wy na to?
Posted 24 March 2013 - 17:22
Cyborg, czasówka coraz bliżej, fajny sprawdzian sił przed sezonem na pewno można zobaczyć która ekipa wchodzi mocno w sezon. Interkol już zapisany A Was myślę że zabraknąć nie może :->
Krisowy blog sportowy:
Strava: https://www.strava.c...thletes/3746277
Endomondo: https://www.endomond...profile/1796231
#4 Gosc_Cyborg_*
Posted 25 March 2013 - 09:06
No to zapraszam do zgłaszania się.
Ja oczywiście od razu zgłaszam akces. Do wystartowania w czasówce potrzebnych jest minimum 4 a maksimum 6 zawodników. Myślę, że wzorem Gostynia 5 jest najbardziej odpowiednio.
Czasówka odbędzie się 20.04 w Górze Św. Anny.
Zakładają, że czas przejazdu drużyny będzie wynosił ok. 1,5h, więc jakieś ........ 80km :mrgreen: .
Mogę pokierować akcją.
Poza tą czasówką sezon 2013 w RM zapowiada się bardzo atrakcyjnie. Wadę widzę tylko jedną: większość imprez daleko od Poznania :-(
Ja oczywiście od razu zgłaszam akces. Do wystartowania w czasówce potrzebnych jest minimum 4 a maksimum 6 zawodników. Myślę, że wzorem Gostynia 5 jest najbardziej odpowiednio.
Czasówka odbędzie się 20.04 w Górze Św. Anny.
Zakładają, że czas przejazdu drużyny będzie wynosił ok. 1,5h, więc jakieś ........ 80km :mrgreen: .
Mogę pokierować akcją.
Poza tą czasówką sezon 2013 w RM zapowiada się bardzo atrakcyjnie. Wadę widzę tylko jedną: większość imprez daleko od Poznania :-(
#5 Gosc_Cyborg_*
Posted 25 March 2013 - 18:25
Dowiedziałem się, że żeby zgłosić drużynę muszę mieć dane jej członków.
W związku z tym proszę chętnych o podawanie danych na priva.
Potrzebne są: imię i nazwisko oraz PESEL lub data urodzin.
Termin zgłoszenia drużyny upływa na 7 dni przed imprezą czyli 13.04.
W związku z tym proszę chętnych o podawanie danych na priva.
Potrzebne są: imię i nazwisko oraz PESEL lub data urodzin.
Termin zgłoszenia drużyny upływa na 7 dni przed imprezą czyli 13.04.
Posted 31 March 2013 - 15:12
Witam wszystkich nie wiem czy wszedłem na odpowiedni temat dlatego z góry przepraszam. Jestem z Warszawy razem z kolegą chcemy wystartować w drużynówce 20 kwietnia. Mam pytanie do forowiczów czy znaleźliby się chętni z Warszawy aby pojechać razem z nami w drużynówce, potrzebujemy dwóch osób??? :->
Posted 01 April 2013 - 13:13