Skocz do zawartości

Zdjęcie

Oława lub Brzeg - Czechy, okolice Vidnava - Javornik

9 odpowiedzi w tym temacie

#1 szosowaszosa

szosowaszosa
  • Użytkownik
  • 107 postów
  • Skąddolnośląskie stepy

Napisano 12 kwiecień 2013 - 22:56

Obsesyjnie lubie trasy przy granicy PL-CZ. Chciałby ktoś w niedziele sie tam zabrać skoro świt? Później ciężko, gdyż rodzina :) dojazd autem do Vidnavy, tam 3h jazdy i powrót. Ktoś by chciał? Asfaltu tam gładkie, wokół góry, ruch mały. Jazda rekreacyjna, bez ciśnienia, ale podjazdy i zjazdy - jest ich masa. Tu taka typowa szosa tam: http://1.bp.blogspot.../Untitled-1.jpg

#2 wiktor24

wiktor24
  • Użytkownik
  • 1727 postów
  • SkądDolnośląskie

Napisano 13 kwiecień 2013 - 13:26

Ja za miesiąc jak zdam matury się piszę ;)

#3 Gosc_Lukash_*

Gosc_Lukash_*
  • Gość

Napisano 13 kwiecień 2013 - 14:41

Ja chętnie zabiore się na taki wypad z tym że jutro odpada dla mnie. Jadę z chłopakami na inauguracje sezonu.

Traski poprostu wymarzone :) fajnie bo 17 na Giro jade i taka fajna zaprawa by była.

#4 szosowaszosa

szosowaszosa
  • Użytkownik
  • 107 postów
  • Skąddolnośląskie stepy

Napisano 13 kwiecień 2013 - 15:23

No wlasnie ja bym jutro tez chetnie na te inauguracje pojechal, ale nie wiem czy mnie rodzina na caly dzien wypusci, a dwa to to, ze nie umiem w duzej grupie jechac a jakos nie chce jechac bez znajomosci zasad sawławiwru;)

#5 Akitigra

Akitigra
  • Użytkownik
  • 175 postów
  • SkądWrocław

Napisano 13 kwiecień 2013 - 15:51

Tereny super zarówno na szosę jak i MTB. Asfalty marzenie. Może uda się w jakiś weekend wyskoczyć.

#6 szosowaszosa

szosowaszosa
  • Użytkownik
  • 107 postów
  • Skąddolnośląskie stepy

Napisano 13 kwiecień 2013 - 15:57

Tereny super zarówno na szosę jak i MTB. Asfalty marzenie. Może uda się w jakiś weekend wyskoczyć.

pewnie jutro będzie ciężko, bo większość pojedzie na inaugurację, sam bym chętnie pojechał. Niemniej jak ktokolwiek będzie chciał - pisać, mnie nie trzeba namawiać. Tylko jak wspominałem - wchodzi w grę niedzielny poranek. ja do auta mogę zabrać siebie i jednego pasażera + dwa nierozłożone rowery.

Dojazdy z Oławy zajmują mniej niż 2 godziny (w obie strony).

#7 Gosc_Castor Troy_*

Gosc_Castor Troy_*
  • Gość

Napisano 13 kwiecień 2013 - 19:37

Cześć,

Lokalny, tak jak pisałem Ci w wątku wrocławskim, jestem chętny na przetarcie szlaków, o których piszesz, ale od maja. Zapraszam Cię jutro do nas na Inaugurację. Wpadaj. Pogadamy, o wspólnym wypadzie w "Twoje" tereny. Liczę na Ciebie jutro i dlatego mówię "do zobaczenia" jutro rano. Pamiętaj, 10:00 rano. :-)

#8 szosowaszosa

szosowaszosa
  • Użytkownik
  • 107 postów
  • Skąddolnośląskie stepy

Napisano 13 kwiecień 2013 - 21:19

Cześć,

Lokalny, tak jak pisałem Ci w wątku wrocławskim, jestem chętny na przetarcie szlaków, o których piszesz, ale od maja. Zapraszam Cię jutro do nas na Inaugurację. Wpadaj. Pogadamy, o wspólnym wypadzie w "Twoje" tereny. Liczę na Ciebie jutro i dlatego mówię "do zobaczenia" jutro rano. Pamiętaj, 10:00 rano. :-)

Nie dam rady jutro z Wami pojechać, ja jestem zakochany w szosie, syn w pociągach, żona w ciąży - a niedziela jedna i muszę wszystkich zadowolić, więc o 12.00 muszę z młodym gonić na pociągi, a o 16.00 masować stopy żonie :>

Ale nic straconego - pisałem kiedyś na profilu Husarii na Fb o wyścigu w Vidnavie - 1 maja. Ja jadę, nie wygrać, ale po prostu przejechać: http://www.jesenicky...enicky-nek-2013

"silnice" to oczywiście "szosy" :) tylko zapytam organizatora o detale.

#9 Gosc_Castor Troy_*

Gosc_Castor Troy_*
  • Gość

Napisano 13 kwiecień 2013 - 21:27

Hi,

Ciekawa propozycja. Przemyślę, tym bardziej, że mam wolne w tym terminie. :-)

#10 szosowaszosa

szosowaszosa
  • Użytkownik
  • 107 postów
  • Skąddolnośląskie stepy

Napisano 13 kwiecień 2013 - 21:41

Hi,

Ciekawa propozycja. Przemyślę, tym bardziej, że mam wolne w tym terminie. :-)

Ha! Nawet wolni strzelcy mają wolne ;)

Dodaj odpowiedź