;-)Zobacz na tą trasę:
http://www.bikemap.net/route/1259530
jechaliśmy wtedy po zupełnie pustych drogach prowadzeni przez Piotrka Killera :-)
Pamiętam, zawracaliśmy w Brwinowie, bo się droga skończyła. Traska całkiem przyjemna.
Napisano 06 marzec 2012 - 22:44
;-)Zobacz na tą trasę:
jechaliśmy wtedy po zupełnie pustych drogach prowadzeni przez Piotrka Killera :-)
Napisano 06 marzec 2012 - 23:30
Napisano 06 marzec 2012 - 23:45
Fajnie było, to był rajd przez autostradę bo przecinaliśmy ją wielokrotnie :-);-)Zobacz na tą trasę:
Pamiętam, zawracaliśmy w Brwinowie, bo się droga skończyła. Traska całkiem przyjemna.
Inaczej nie jeździmy ;-)Swoją drogą dobra pętla by powtórzyć ją w grupie
Napisano 08 marzec 2012 - 18:38
W pole wyprowadziłem dopiero w Woli Chynowskiej (83km tej traski)KRZY1976 Możesz wrzucić tu na forum link do mapki-trasy jaką dziś machnęliśmy? Z góry wielkie dzięki :-) Ciekawy jestem jak tam dalej za Coniewem mnie wyprowadziłeś w pole :-) A jak wyszły obserwacje z Twojego doświadczenia ??? :mrgreen:
Napisano 08 marzec 2012 - 19:36
Myślę, że nie da rady, pamiętaj, że w sezonie trening Ośki zaczynamy o 17, brak czasu na tak długą trasę.Moglibyśmy tak jeździć w sezonie na ośce, wtedy osoby które by odpadły miałyby szansę dogonić ekipę w Chynowie.
Napisano 08 marzec 2012 - 21:31
Noooo kuńdźwa ładnie dołożyliśmy z 15 km na tym obertasie k/Woli Chynowskiej :oops: Ale fakt że w tej całej pokucie to własciwie tego nie poczułem :-P KRZY1976 Tylko nie biez sobie tego do serca bo następnym razem dołożysz do puli z 40km :-> No ale mimo tego fajnie było :!: Panowie dziś mielismy bonus na pogodę i to jest najważniejsze :-)W pole wyprowadziłem dopiero w Woli Chynowskiej (83km tej traski)
qqx szkoda że Ciebie nie było bo naprawdę fajnie się jechało......wprawdzie był to mój pierwszy wypad w tym roku i miałem kilka dołów po drodze ale w sumie wyszło ok. Fakt dobra baza na początek i warto to powtórzyć jeszcze nieraz i to dokładnie w takim stylu jak dzis jechaliśmy. Krzyś dzięki za trening......Pozdrowienia dla Wszystkich :-)condoor, krzy1976, no to piękną dzisiaj trasę łupnęliście, tylko pozazdrościć takiej bazy. Pogodę też mieliście super.
Napisano 08 marzec 2012 - 21:40
to wychodzi tylko 115km więc nie dochodzi wcale tak dużo kilometrów a asfalcik na odcinku: Mąkosin/Budziszynek/Gliczyn/Budziszyn pierwsza klasa, 3 lata temu jak próbowałem tak jechać to były same dziury.Myślę, że nie da rady, pamiętaj, że w sezonie trening Ośki zaczynamy o 17, brak czasu na tak długą trasę.
Napisano 12 marzec 2012 - 10:21
Napisano 12 marzec 2012 - 19:36
To fakt, i jeszcze dochodzą idioci podpalający trawę, w rejonie Obórek jest wielkie czarne pogorzelisko an dosyć sporym obszarze, przykro na to patrzeć.Takiego syfu jaki wylazł w tym roku spod śniegiu nie pamiętam...Poprostu ręce opadają widząc te worki, butelki, a nawet lodówkę i resztki samochodu. Czasami odnoszę wrażenie, że jako naród cofamy cywilizacyjnie się z roku na rok...
Napisano 14 marzec 2012 - 08:06
To fakt, i jeszcze dochodzą idioci podpalający trawę, w rejonie Obórek jest wielkie czarne pogorzelisko an dosyć sporym obszarze, przykro na to patrzeć.Takiego syfu jaki wylazł w tym roku spod śniegiu nie pamiętam...Poprostu ręce opadają widząc te worki, butelki, a nawet lodówkę i resztki samochodu. Czasami odnoszę wrażenie, że jako naród cofamy cywilizacyjnie się z roku na rok...
Napisano 19 marzec 2012 - 15:51