warszawa - trasy
Started By
Gosc_emka_*
, 11 Feb 2009 12:32
2336 replies to this topic
Gosc_kosai_*
Posted 17 July 2009 - 18:26
No panowie to już przesada, przed godziną 9.00 na pewno się na rondzie nie pojawię. Niektórzy mają wakacje, a jak nie to weekend i chcieliby trochę dłużej pospać. Także wyluzujcie trochę, bo zaczęliśmy się umawiać o 11.00, a niedługo skończymy na 5 rano.
Gosc_MusicMan_*
Posted 17 July 2009 - 18:39
Rzeczywiscie umawialismy sie o 11 ale wtedy byly mocno zimne poranki jeszcze...
Umawiajac sie teraz na 11 wraca sie okolo 15-16 i juz niewiele mozna zrobic, a nie kazdy moze sobie na to pozwolic.
Po tym co dzisiaj bylo w centrum lepiej wrocic przed ewentualnym deszczem... bo ja pontonu skladanego do tylnej kieszeni nie posiadam.
Jutro musze rano pojechac, nie namawiajac nikogo oczywiscie na taka wczesna godzine, ale potem jeszcze 200km na wesele jade...
Umawiajac sie teraz na 11 wraca sie okolo 15-16 i juz niewiele mozna zrobic, a nie kazdy moze sobie na to pozwolic.
Po tym co dzisiaj bylo w centrum lepiej wrocic przed ewentualnym deszczem... bo ja pontonu skladanego do tylnej kieszeni nie posiadam.
Jutro musze rano pojechac, nie namawiajac nikogo oczywiscie na taka wczesna godzine, ale potem jeszcze 200km na wesele jade...
Gosc_@ndy_*
Posted 17 July 2009 - 19:23
umawiamy się na rondzie starzyńskiego i jeździmy na północ najczęściej wracając przez Nowy Dwór Mazowiecki. Nie, nie możesz się podłączyć ;pA tak w ogóle to niech mnie ktoś wprowadzi bo nawet nie wiem o co chodzi
Gdzie jedziecie ? Skąd dokładnie ? No i czy można się podłączyć
kosai, nie przesadzaj, jazda o 8-9 ma same zalety. Masz 22 lata wyśpisz się na starość
Posted 22 July 2009 - 22:55
Witam, dopiero zaczynam przygodę z kolarstwem, ale bardzo chętnie dołączyłbym się do jakiejś trenującej grupki, tak zawsze łatwiej sie podciągnąć
Mieszkam w Wawrze jestem całkowitym początkującym. Rower szosowy mam od niecałych dwóch tygodni..
przejechałem dotychczas ok 650 km. Robiłem już samotne wycieczki po 100 km ale średnia nie przekraczała 28 km/h. Myslicie że sie nadam? :->
przejechałem dotychczas ok 650 km. Robiłem już samotne wycieczki po 100 km ale średnia nie przekraczała 28 km/h. Myslicie że sie nadam? :->
Posted 23 July 2009 - 12:08
To i ja przyłącze się do Warszawiaków, choć ja mieszkam w terenach podmiejskich wiec baza wypadowa jest zdecydowanie lepsza od centrum. I prezentuje jedna z moich tras, w ogóle polecam okolice tarczyna, czy kawałek dalej. Ta trasa którą pokazuje to ok 80 km, a odcinek na niebiesko za wioską Suchodół to mega piękne, nawet bym powiedział "nie-polskie" drogi