warszawa - trasy
Started By
Gosc_emka_*
, 11 lut 2009 12:32
2336 odpowiedzi w tym temacie
Gosc_MusicMan_*
Napisano 20 wrzesień 2009 - 18:44
Napiszcie jaką trasą jechaliscie.
http://mapy.google.p...8,1.229095&z=10
Ta tras powyzej to tak mniej wiecej bo dokladnei to nie pamietam jak jechalismy...
Najczesciej jezdzimy na polnoc, a tą trasą jechalem 2 raz.
A srednie to roznie, wszystko zalezy od checi i przede wszystkim warunkow... w sobote w jedna strone troche wialo to do 35, a wracajac to jak spojrzalem teraz na wykresiki to prakycznie caly czas 40-45 bylo... zreszta mialo byc spokojnie, a wszysko jak zawsze
Napisano 20 wrzesień 2009 - 19:59
To dobrze ze nie pojechałem bo non stop 40-45km/h to dla mnie za duzo... Dzisiaj bardzo nie chciało mi sie jezdzic..ale postanowiłem wyjsc pośmigać. (wczesniej pisałem ze szykuje sie na moje pierwsze 150km na siodełku) Pojezdziłem troche (bez licznika). Po powrocie do domu, jakies 30minut temu usiadłem przy gps-sie i wyszło 145,7km. Wyszedłem jeszcze raz i dobiłem do 150,2km :-D Udało sie:-).
Napisano 24 wrzesień 2009 - 15:07
Witam wszystkich.
Dopiero co tu zawitałem i mam pytanie, może ktoś kto śmiga w te strony na szosie pomoże mi. Jak dojechać do Grójca z Piaseczna w miarę dobrymi drogami i z w miarę małym ruchem samochodowym? Oczywiście 100% szosa.
Z góry dzięki za pomoc
pozdrawiam
Dopiero co tu zawitałem i mam pytanie, może ktoś kto śmiga w te strony na szosie pomoże mi. Jak dojechać do Grójca z Piaseczna w miarę dobrymi drogami i z w miarę małym ruchem samochodowym? Oczywiście 100% szosa.
Z góry dzięki za pomoc
pozdrawiam
Napisano 24 wrzesień 2009 - 15:16
Powiem, Ci tak...również szykuje sie na tą trase...droga moze nie jest rzadko uzywana przez samochody ale jest duże pobocze...tylko ze ja chce jechac nie przez piaseczno tylko do ul. Hynka i caaaaały czas prosto przez janki tarczyn i grójec...minusem jest to ze sie jedzie drogą expresową. jak chcesz mozemy zrobic sobie trening w sobote rano jak nie bedzie padac. np hmm...gdzies koło warszawy.
Napisano 24 wrzesień 2009 - 15:33
Na razie jestem chory więc na rower się nie wybiorę, ale za tydzień w weekend czemu nie. Ja raczej wolę unikać ekspresówek. A może jeszcze któryś z forumowiczy zna jakąś fajną trasę z Góry Kalwarii do Warki? Muszę zrobić te dwie trasy w najbliższym czasie, ale nie wiem jak wyglądają tam asfalty i ruch na drodze.
Gosc_MusicMan_*
Napisano 24 wrzesień 2009 - 21:37
Wydaje mi się, że jest nowa droga (tz pół roku minimum) Ciszyce-Gassy wzdłuż Wisły.
Tak samo jest poprawiona droga jak sie wjeżdża pod górke jadąc z Gass do Słomczyna ale przez Piaski i Ciciszew. Ale to nie na 100% bo daaaawno tamtedy jechałem i nie mam pewności patrząc na mapę --> można tam dojechać skręcając w lewo jak lotnisko jest. Warto przetestować.
Tak samo jest poprawiona droga jak sie wjeżdża pod górke jadąc z Gass do Słomczyna ale przez Piaski i Ciciszew. Ale to nie na 100% bo daaaawno tamtedy jechałem i nie mam pewności patrząc na mapę --> można tam dojechać skręcając w lewo jak lotnisko jest. Warto przetestować.
Napisano 25 wrzesień 2009 - 09:17
Zapraszam wszystkich na rondo Starzyńskiego w sobotę o 10.00.
Być może to ostatni tak ładny koniec tygodnia w tym roku, dlatego proponuję spotkać
się w jak największym składzie podobnie jak bywało na wiosnę, stroje wiadomo niebieskie.
Tępo będzie takie aby wszyscy dojechali razem.
Zapraszam i do soboty.
Być może to ostatni tak ładny koniec tygodnia w tym roku, dlatego proponuję spotkać
się w jak największym składzie podobnie jak bywało na wiosnę, stroje wiadomo niebieskie.
Tępo będzie takie aby wszyscy dojechali razem.
Zapraszam i do soboty.