warszawa - trasy
Started By
Gosc_emka_*
, 11 lut 2009 12:32
2336 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 26 luty 2010 - 00:47
czy reszta jest za ??
a gdzie teraz jeździcie ?? chodzi mi o tych co są z Warszawy...
przyjedź na rondo babka w sobotę i niedzielę, start o 10:15
http://www.rondobabka.info/index.htm
ostatnio bardzo mało osób przyjeżdża, w sobotę byłem o 10:16 więc może już grupa pojechała i musiałem sam jeździć ale w niedzielę było tylko 5 osób :-(
jest też grupa na ursynowie/wilanowie, spotykają się na ulicy Potułkały w Powsinie
oni są twardsi, jak jechałem w sobotę sam z ronda na górę kalwarię to mijałem ich grupę z 6-7 osób na oko
Gosc_Jareq_*
Napisano 27 luty 2010 - 21:30
No fakt pogoda rano mnie też zniechęciła ale koło 14h postanowiłem się ruszyć i wybrałem w stronę Leszna. I szczerze to zaje#ista trasa. Miło i leciutko sie jechało. W Lesznie odbiłem na Błonie i potem ta samą trasą wróciłem. Myślę że wam nie muszę jej polecać, ale ja jestem zadowolny z jakości tej trasy.Bo wreszcie mam gdzie jeździć.
p.s. pozdrawiam kolarza z którym jechałem w drodze powrotnej. I miło się jechało i prędkość zadowalająca.
p.s. pozdrawiam kolarza z którym jechałem w drodze powrotnej. I miło się jechało i prędkość zadowalająca.
Gosc_Jareq_*
Napisano 28 luty 2010 - 15:39
można już spokojnie jeździć na szosie po w-wie?
ja już szosą" od początku roku jeżdże i jeszcze gleby nie zaliczyłem...grunt to wyczuć grunt pod kołami :mrgreen:
[ Dodano: 2010-02-28, 15:41 ]
jakie kierunki aktualnie obieracie?
Ja osobiście polecam trasę przez Bemowo na Leszno i potem np Błonie lub na Nowy Dwór Mazowiecki...