warszawa - trasy
Started By
Gosc_emka_*
, 11 lut 2009 12:32
2336 odpowiedzi w tym temacie
Gosc_Pegos_*
Napisano 10 marzec 2010 - 19:04
Ja bardzo bardzo chętnie ale o 11:25 kończę wf więc dopiero o 12 bym mógł się ustawić:/witam, jak ktoś chętny na jakiś spokojny rozjazd w piątek przed południem to zapraszam, myślę, że kilka osób się zbierze, trasa do ustalenia i tempo też
Gosc_lecter_*
Napisano 11 marzec 2010 - 09:34
ok to umówmy się wstępnie o 12 powiedzmy gdzieś w centrum, żeby każdy miał względnie blisko, np. pl. konstytucji, pod salonem orange...
wspólnie wybierzemy trasę
ja będę dziś dopiero po 22 na kompie dzięki mojej wspaniałej pracy... Więc jak coś zmieniamy to piszcie, wieczorem przeczytam
wspólnie wybierzemy trasę
ja będę dziś dopiero po 22 na kompie dzięki mojej wspaniałej pracy... Więc jak coś zmieniamy to piszcie, wieczorem przeczytam
Napisano 13 marzec 2010 - 12:03
Wypad całkiem fajny. Nie było lekko, słońce nas opuściło ale mimo to daliśmy radę i to się liczy.
Co prawda, ten wypad pokazał między innymi że z nogami nie jest najgorzej. Z uwagi na tempo z płucami też było ok.
Za to odwykłe od siodełka siedzenie.... auć.
Pozdrawiam i dzięki za wspólną jazdę !
Co prawda, ten wypad pokazał między innymi że z nogami nie jest najgorzej. Z uwagi na tempo z płucami też było ok.
Za to odwykłe od siodełka siedzenie.... auć.
Pozdrawiam i dzięki za wspólną jazdę !
Napisano 13 marzec 2010 - 14:41
jutro 10:00 rondo Babka, będzie ktoś z forum jak będzie sucho?
będzie sucho, nawet dzisiaj było przyjemnie bo słoneczko wychodziło i cieplej się robiło przynajmniej w okolicach Konstancina, a bardzo mokro było ok 10 później już lepiej, ale wieje makabrycznie północny wiatr podobnie jak w piątek
start ronda o 10:15
Napisano 13 marzec 2010 - 20:23
Niestety prognozy nie są zbyt optymistyczne zapowiadają że ma padać śnieg ale dzisiaj także miało padać, a pogoda była dobra do jazdy.
Nastawiam się że jutro zadebiutuję na Babcie i obawiam się jak zostanę przez Was przyjęty jako świerzak, a także czy dam radę kondycyjnie.
Nastawiam się że jutro zadebiutuję na Babcie i obawiam się jak zostanę przez Was przyjęty jako świerzak, a także czy dam radę kondycyjnie.
Napisano 13 marzec 2010 - 21:27
w zimę na Babce jest dość spokojnie, dopiero po rozpoczęciu sezonu w każdą niedziele jest zapier...
teraz jest najlepszy okres żeby zacząć przyjeżdżać na Babkę bo nie ma tych najlepszych kolarzy którzy punktują zawsze na treningach niedzielnych więc tempo nie jest zabójcze dla osoby która regularnie jeździ na rowerze, w dodatku trasa jest dużo krótsza niż w sezonie bo prowadzi przez Jabłonną, Stary Most i powrót przez Łomianki, jutro ma być wiatr zachodni a więc cały czas z boku
korzystam z prognozy pogody na icm-ie i sprawdza się w 7-8 przypadkach na 10 a więc to dużo, i na jutro nie zapowiadane są już opady ani deszczu ani śniegu: http://tnij.org/f566
pozdrawiam
teraz jest najlepszy okres żeby zacząć przyjeżdżać na Babkę bo nie ma tych najlepszych kolarzy którzy punktują zawsze na treningach niedzielnych więc tempo nie jest zabójcze dla osoby która regularnie jeździ na rowerze, w dodatku trasa jest dużo krótsza niż w sezonie bo prowadzi przez Jabłonną, Stary Most i powrót przez Łomianki, jutro ma być wiatr zachodni a więc cały czas z boku
korzystam z prognozy pogody na icm-ie i sprawdza się w 7-8 przypadkach na 10 a więc to dużo, i na jutro nie zapowiadane są już opady ani deszczu ani śniegu: http://tnij.org/f566
pozdrawiam