chłopaki kaziklcd i condoor umawiajcie się, dobrze wam się będzie jeździło !Jutro możemy powtórzyć jak masz czas...
warszawa - trasy
Started By
Gosc_emka_*
, 11 Feb 2009 12:32
2336 replies to this topic
Posted 18 August 2010 - 15:23
Ja niestety nie mogłem się wybrać, bo szukam mieszkania do wynajęcia, a może ktoś z forum wie coś o jakieś ofercie mieszkania 2-pokojowego.No Panowie i po zabiegu.............Fajnie było ale następnym razem zabiorę ze sobą noktowizor bo tak bez niego to już zaczyna się robić zabawa w ciuciubabkę. Wielkie dzięki dla Kolegi KAZIKLCD i KRZY1976 za wspólny trening
Ile kilometrów wyszło i jakie tępo.
Posted 18 August 2010 - 21:13
U mnie wyszło trochę więcej, razem z dojazdem z domu i powrotem do domu to 128km w 4h 14min to avg. coś ok.30km/h. Michał jak odtaję trochę to możemy się znowu ustawić tylko trochę wcześniej, żeby nie zasuwać po ciemaku bo to już jest mało komfortowe :-/ Może następnym razem ktoś jeszcze do nas podbije........Będzie raźniej ;-) Jak dożyję to może się wreszcie przełamię i podjadę na Rondo Babka ale w sobotę za tydzień a Ty Michał jak stoisz z czasem w sob. za tydz. ? Pozdr. JacekSzału nie było 107 km avg 28.7 km/h
Posted 18 August 2010 - 22:19
Z tym TIREM ?! Mało nas nie pozabijał :!: Głupi jakiś czy naćpany ! Wracaliśmy Puławską od Piaseczna i Chłopaki wpadli na pomysł, żeby sie do niego podłączyć :-? Ten pomysł od razu wydał mi się trochę chybiony. Ja już byłem trochę ujechany no i to było moim zdaniem niebezpieczne :-/ I jak wystartowaliśmy to ten gość z TIRa dostał kota, zaczął tak świrować, jechać wężykiem, mnie mało nie walną i nie zepchną na pobocze a potem tak gwałtownie zahamował, że Krzysiek prawie wpadł na jego tył :!: Ogólnie niezły młyn był, pierwszy raz widziałem taką akcję :shock:no właśnie kolarz ,musi być cienkiEeeee.... Krzychu jest cienki
condoor a co się działo z tym tirem?
Posted 20 August 2010 - 16:22
Witam,
Może miałby ktoś ochotę na dłuższą przejażdżkę rowerową w niedziele? Planuje zrobić koło 200 km. A nie chce mi się trochę samemu
. To moja propozycja trasy: http://www.bikemap.net/route/659184. Oczywiście jestem otwarty na inne sugestie
Może miałby ktoś ochotę na dłuższą przejażdżkę rowerową w niedziele? Planuje zrobić koło 200 km. A nie chce mi się trochę samemu
Gosc_Pegos_*
Posted 23 August 2010 - 22:41
Siema Krzysiek !!! I jak było ? Kiedy ustawiamy się na nasza rundkę :?: :mrgreen: Jedziesz w sobotę na rondo ? Pozdrowienia Jacek. P.S. A plecak nie był za mały :?: :-)
ja już jestem w domu, ale nie na rowerze na szczęście :-)Ciekawe ile krzy1976 będzie odpoczywał od Jamisa:D czy może wróci do stolicy na rowerze?