Skocz do zawartości

warszawa - trasy

2336 odpowiedzi w tym temacie

#1441 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2670 postów
  • SkądJary

Napisano 23 sierpień 2010 - 23:37

Pupa bardzo boli?:D

nawet nie, tylko trochę, na szczęście same pośladki, w pachwinach i gdzie indziej wszystko ok :-)

Siema Krzysiek !!! I jak było ? Kiedy ustawiamy się na nasza rundkę Jedziesz w sobotę na rondo ? Pozdrowienia Jacek. P.S. A plecak nie był za mały

plecak niestety nie spełnił swojej funkcji, bardzo wiało i był duży ruch, co chwila przejeżdżał samochód i bałem się jechać bez trzymanki i wyjmować rzeczy z plecaka, zostawiłem go pod Bydgoszczą i dalej jechałem bez żadnego plecaka. Wczoraj zakończyłem sezon rowerowy, teraz tylko rondo babka w sobotę i niedzielę i tak aż do lutego :-)

#1442 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2670 postów
  • SkądJary

Napisano 23 sierpień 2010 - 23:38

ja już jestem w domu

GRATULACJE i wyrazy wielkiego uznania, wynik znakomity.Pozdrawiam.

wynik średni, 10 godzin gorszy od najlepszego z zeszłego roku, więc wyszło nienajlepiej :-)

#1443 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2670 postów
  • SkądJary

Napisano 23 sierpień 2010 - 23:40

Nie ukrywam że jestem ciekaw relacji :)
Mam też nadzieję że nie za długo - chętnie bym powtórzył tamtą 130k trasę.

w sobotę przyjedź na rondo, w tygodniu nie mam czasu na rower, sezon zakończony :-)

#1444 MiSzA

MiSzA
  • Użytkownik
  • 805 postów
  • SkądKonstancin

Napisano 24 sierpień 2010 - 01:26

Brawo!

#1445 MiSzA

MiSzA
  • Użytkownik
  • 805 postów
  • SkądKonstancin

Napisano 24 sierpień 2010 - 13:24

w sobotę przyjedź na rondo, w tygodniu nie mam czasu na rower, sezon zakończony :-)

OK - pewnie jak nie będę wyjechany to się pojawię.

#1446 qqx

qqx
  • Użytkownik
  • 850 postów
  • SkądPiaseczno/Sochaczew

Napisano 24 sierpień 2010 - 13:52

wynik średni, 10 godzin gorszy od najlepszego z zeszłego roku

dla mnie nawet jak byś przyjechał 20 godzin później to i tak znakomity wynik.

#1447 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2670 postów
  • SkądJary

Napisano 24 sierpień 2010 - 20:15

wynik średni, 10 godzin gorszy od najlepszego z zeszłego roku

dla mnie nawet jak byś przyjechał 20 godzin później to i tak znakomity wynik.

Janek Lipczyński i Zdzisiek Kalinowski i tak są poza zasięgiem, zostaje walka o 3 miejsce :-)

#1448 frixfrot

frixfrot
  • Użytkownik
  • 382 postów
  • SkądVarsovia

Napisano 25 sierpień 2010 - 07:07

Janek Lipczyński i Zdzisiek Kalinowski i tak są poza zasięgiem, zostaje walka o 3 miejsce

Ano tak, miałem okazję ich poznać i zobaczyć jak jeżdżą na dystans - potęga, podziwiam... a w ogóle to fajni ludzie.

pozdro

#1449 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 26 sierpień 2010 - 20:40

Chłopaki........KAZIKLCD i KRZY1976 Jedziecie w sobotę na RONDO BABKA :?: I Kto jeszcze ew. się wybiera ? Ciekawe tylko jaka będzie pogoda :roll: Może ktoś wie ????

#1450 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2670 postów
  • SkądJary

Napisano 26 sierpień 2010 - 22:08

Chłopaki........KAZIKLCD i KRZY1976 Jedziecie w sobotę na RONDO BABKA :?: I Kto jeszcze ew. się wybiera ? Ciekawe tylko jaka będzie pogoda :roll: Może ktoś wie ????

ja się wybieram, jak pogoda na maksa będzie brzydka to nie, ale tylko jak na maksa ;-) inaczej jestem i w sobotę i w niedzielę przez całą jesień i zimę :) mogę Ci przywieźć plecak ?

#1451 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 26 sierpień 2010 - 22:26

ja się wybieram, jak pogoda na maksa będzie brzydka to nie, ale tylko jak na maksa ;-) inaczej jestem i w sobotę i w niedzielę przez całą jesień i zimę :) mogę Ci przywieźć plecak ?

No dobra ja tez tak sobie dumam, że jak pogoda będzie oporowo do du.......tj. do bani to se odpuszcze ale jak będzie w miarę to jadę.....Uwaga to będzie mój pierwszy wypad na rondo i żeby nie było, że zaraz za Żeraniem woda w du......e mi się zagotuje :mrgreen: Ale co tam raz kozie śmierć :-P A z plecakiem Krzysiek to jak Tobie pasuje nie ma ciśnienia Pozdrawiam Jacek.

#1452 kaziklcd

kaziklcd
  • Użytkownik
  • 583 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 27 sierpień 2010 - 15:06

Będę. Do zobaczenia.

#1453 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 27 sierpień 2010 - 21:21

Chłopaki......a w razie ,,W,, to zakładacie jakieś błotniki :?:

#1454 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2670 postów
  • SkądJary

Napisano 27 sierpień 2010 - 23:33

Chłopaki......a w razie ,,W,, to zakładacie jakieś błotniki :?:

raczej nie ;-) będzie dobrze: http://new.meteo.pl/...&cname=Warszawa

#1455 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 28 sierpień 2010 - 11:36

No ! Panowie i po zabiegu, właśnie przeżyłem swój pierwszy trening z Rondem Babka ! troszkę wiało do Modlina ale potem łatwiej było wracać do Warszawy...........Taaaak nóg mi starczyło pod N.Dwór Maz. i musiałem se odpuścić ale pojechałem dalej do końca, spotykając po drodze co raz chłopaków, którzy także musieli złapać oddech` :lol: Widząc ich, tylko mnie to zachęciło do następnych treningów. Pogoda dziś dopisała bo po drodze nawet pojawiło się nieśmiało słoneczko i było miło ;-) Krzy1976 szkoda że Ciebie nie było.......No dobra idę się napic ciepłej herbaty i troszkę odzipnąć :-P Pozdro. dla Wszystkich Jacek

#1456 kaziklcd

kaziklcd
  • Użytkownik
  • 583 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 28 sierpień 2010 - 12:25

Rano z Krzyśkem smsmowałem i był nie przekonany do wyjazdu. Mnie się samemu nie chciało dojeżdżać na i pojechałem po naszej stałej trasie...

Mnie też dzisiaj wiatr dał popalić, w zasadzie cały czas w twarz, męka jak cholera :P

#1457 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2670 postów
  • SkądJary

Napisano 28 sierpień 2010 - 15:22

za późno poszedłem spać i tych kilka kropel było dobrym pretekstem żeby zostać w domu :-) w sumie trochę żałuję ale dowalę sobie dzisiaj przysiadami ze sztangą więc będzie dobrze :-)

#1458 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 28 sierpień 2010 - 15:40

Krzysiek, może wiesz jaka jutro ma być pogoda ? Ta na dzisiaj się sprawdziła :-) Było całkiem ok. tylko ten wiatr. A jutro się wybieracie Panowie na RB? Ja się zastanawiam, nawet jak odpadnę to i tak wykręcił bym sobie rundę :-P A co tam........tylko ta pogoda i głowa mnie zaczyna trochę nagniatać a to zwiastuje jakiś młyn z aurą :-?

#1459 qqx

qqx
  • Użytkownik
  • 850 postów
  • SkądPiaseczno/Sochaczew

Napisano 29 sierpień 2010 - 20:23

Dzisiaj zaliczyłem swój pierwszy raz na Rondzie Babka. Powiem wam, że bardzo mi się podobało, to kwintesencja ścigania, tępo mocne, skoki, szarpanie i walka o utrzymanie się na kole, bo jak odpadniesz, to już potem ciężko dojść. Niestety ja dzisiaj odpadłem od grupy, ale dojechałem do mety.
Jestem bardzo zadowolony, że się wybrałem i opinie, że na rondzie jest niebezpiecznie, że są jakieś przepychanki i walka jak o ogień można włożyć między bajki. Natomiast prawdą jest to, że trzeba być bardzo mocnym, aby dojechać w czubie.

#1460 kr1zje

kr1zje
  • Użytkownik
  • 1165 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 30 sierpień 2010 - 07:32

Z racji tego, że mam rower szosowy w rozsypce to wybrałem się rekreacyjnie na babkę na mtb 10,3kg :lol: Spokojnie siedziałem na końcu peletonu, ale za tamą w Dębe na krótkim podjeździe wyłożyły się dwie osoby, musiałem wyhamować do zera, próbowałem jeszcze gonić grupę z kilkoma osobami, ale takie harce to tylko na szosie można usprawniać. Skróciłem trochę trasę z trzema osobami i przed pagórkami złapaliśmy mijający nas peleton, było z wiatrem więc tempo +50km/h przed finishem.

Dodaj odpowiedź